ТО СЕБИ ВИШЕ НИКАДА НЕЋУ ДОЗВОЛИТИ: Рада Манојловић проговорила о губитку мајке и болести

Новости онлајн

06. 06. 2023. у 17:45

МАЛО ко зна да се иза широког осмеха Раде Манојловић који не скида са лица крије тешка животна прича и изузетно болан период.

ТО СЕБИ ВИШЕ НИКАДА НЕЋУ ДОЗВОЛИТИ: Рада Манојловић проговорила о губитку мајке и болести

Фото: Принтскрин

Наиме, Манојловићева је веома рано остала без мајке а са кнедлом у грлу проговорила је о периоду када јој се мајка разболела.

-Тако је, остала сам жељна ње јер сам у том периоду много радила и остајала до касно на послу. Пошто сам сад код ћалета у селу, он ми је једини остао, тешко ми је када кренем негде да се растанемо макар закаснила негде. Биће свирки, биће авиона, све може да иде даље без мене. Мислим неће нико пропасти без мене, а ја ако још једном себи дозволим да не проведем време са особама које волим и које су моја крв…..- почела је причу Рада, а потом додала:

Фото: Новости

 

-По цену да трпи посао, и емисије. Ма биће новинара и свега, али ни један минут више не желим да изгубим са својим родитељима.

Невероватну популарност Рада је стекла у такмичењу „Звезде Гранда“, а данас слободно можемо рећи да слови за једну од највећих звезда са естраде. Упркос томе, једна је од ретких која је остала скромна и приземна признајући да није веровала да ће се винути у сам врх естрадног неба.

Фото: Новости

-Ти си у такмичењу рекла реченицу због које су те сви заволели, читав регион те је усвојио, сви су говорили наша Рада. Рекла си „Ја не очекујем много, не очекујем да ћу се високо котирати јер ја долазим из једног малог места, села Четереже иза мене нема толко људи који ће гласати- подсетила је Весна Милановић.

-Будимо реални, моје село сада има око 300 становника, као индијанско племе а ја поглавица (смех) Сећам се да сам била пред испадање, и тим питањем ме је Симонида Миљковић ненадано спасила, заправо ме је питала шта мислим, како ћу се котирати и како ћу се осећати ако испаднем ија сам то одговорила. Што каже Жика након тога се дигло село – присетила се Рада са осмехом.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО:

ОСТВАРИЛО МИ СЕ И ВИШЕ НЕГО ШТО САМ ЖЕЛЕЛА | Са звездама на ти | Бр. 13 | Барбара Бобак

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

САД ТО НЕ ЈЕДЕ: Дијана открила који је омиљени Нолетов слаткиш из детињства (РЕЦЕПТ)