ЖИВОТ ЈОЈ ЈЕ ИЗГУБИО СМИСАО НАКОН ТОГ ДАНА: Лепоти Маје Сабљић се дивила цела Југославија, а ретко ко зна за њену трагичну судбину

Novosti online

04. 06. 2023. у 21:26

МАЈИ Сабљић је супруг преминуо пре 11 година, а од тог губитка се глумица ни дан данас није опоравила.

ЖИВОТ ЈОЈ ЈЕ ИЗГУБИО СМИСАО НАКОН ТОГ ДАНА: Лепоти Маје Сабљић се дивила цела Југославија, а ретко ко зна за њену трагичну судбину

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Делта Видео

Маја Сабљић иза себе има богату глумачку каријеру, али већ више од 20 година публика нема прилику да је гледа на филмском платну. 

Након завршеног Факултета драмских уметности, популарност је стекла у остварењима "Пази шта радиш", "Жикина династија", "Бољи живот", "Полицајац са Петловог брда", "Лавиринт" и многим другим.

Због свог изгледа јавност је остављала без речи, а широк осмех, крупне очи и дуга црна коса били су њен заштитни знак, што је задржала све до данас.

У јеку своје популарности прелепа глумица се удаје за продуцента и бизнисмена Ђорђа Зечевића. Он је био власник једне продуцентске куће, а током деведесетих је био и посланик Демократске странке у Скупштини Србије. Његово богатство додатно је повећано колекцијом уметнина са простора бивше Југославије.

Ђорђе је браку са Мајом остао до своје смрти 2012. године, а већи део брака провели су у Лос Анђелесу. Када је 2019. године одјекнула вест да је сада већ покојна глумица Неда Арнерић покушала да се убије, огласила се Маја истичући да је као удовица разуме. Тада су јој навирале црне мисли, а живот јој је изгубио смисао, како је сама истицала.

Наиме, Маја је после смрти супруга остала сама, јер нису имали деце, а глумица тврди да су парови који немају наследнике, заправо много ближи, јер су окренути само једно другом. Глумица признаје да се ни једанаест година наком супругове смрти није навикла да живи без њега.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО:

НЕЛЕ КАРАЈЛИЋ: Једини ненасилан начин да дођете на власт су избори

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

СВЕ ЈЕ БЛИЖЕ: Када се прелази на ЗИМСКО рачунање времена - те ноћи спаваћемо сат дуже