РАМШТАЈН ПРЕД РАСПАДОМ? Пале тешке оптужбе против певача Тила Линдемана

Ђ.Г.

04. 06. 2023. у 13:04

НЕМАЧКА рок група Рамштајн расправља о распуштању групе због неслагања у тиму, укључујући оптужбе против певача Тила Линдемана за сексуално узнемиравање преноси Билд .

РАМШТАЈН ПРЕД РАСПАДОМ? Пале тешке оптужбе против певача Тила Линдемана

Foto: Profimedia

Према писању публикације, чланови Рамштајна су "изузетно незадовољни понашањем" Линдемана. Многи од њих - на пример, гитариста Пол Ландерс, бубњар Кристоф Шнајдер или клавијатуриста Кристијан Лоренц - су узорни породични мушкарци који не желе да буду део приче о сексуалном узнемиравању обожаватељки. Бенд тренутно свира европску турнеју и није званично одговорио на информације Билда.

Крајем маја 2023. постало је познато да је девојка по имену Шелби Лин оптужила Линдеманна за сексуално узнемиравање пре концерта Рамштајна у  Виљнусу - према њеним речима, музичар је свом пићу додао дрогу. Неколико других жена анонимно се обратило радио станици НДР и Зидојче цајтунгу, оптужујући екипу рок бенда да наручује прелепе обожаватељке за концерте пре и после журке.

Као одговор, представници Рамштајна су рекли: „Можемо искључити могућност да се оно што се тврди догодило у нашем окружењу. Није нам позната било каква званична истрага о овоме“.

Раније је немачка издавачка кућа одбила да ради са фронтменом Рамштајна због притужби фанова, пренела је Газета.

БОНУС ВИДЕО: СПЕКТАКЛ - Концерт Здравка Чолића окупио око 30.000 људи

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

НИКОЛИЋ О НАДИМКУ ЖИКА СЕЉАК: Хтели су да ме понизе - викну из бесног аута: Где си сељак! Подметање, то ме је мотивисало