НО, НО, НО: Милица Тодоровић поделила лепе вести и открила детаље сарадње са Газда Пајом (ВИДЕО)

Душан Цакић

01. 06. 2023. у 08:00

ПОП-ФОЛК ЗВЕЗДА Милица Тодоровић снимила је нови дует са колегом - репером Газда Пајом.

НО, НО, НО: Милица Тодоровић поделила лепе вести и открила детаље сарадње са Газда Пајом (ВИДЕО)

Фото: Новости

Није крила узбуђење поводом тога што је песма доступна јавности, а са нама је говорила о лошим коментарима које добија на друштвеним мрежама, као и главној улози коју тумачи у новој сезони серије "Певачица".

Фото: Новости

- Моја дуетска песма са Газда Пајом је изашла и јако се радујем. Ми извођачи то волимо, да одмах видимо како то изгледа. Увек је ново узбуђење, као да сваки пут избацујеш прву песму - истакла је Милица.

Милица је признала да се сусреће и са лошим коментарима, па је открила како реагује на њих:

- Ретко када читам коментаре на Јутјубу, само бацим поглед и углавном су коментари позитивни, морам признати, али добро је да има и лоших. Мора да постоји баланс, јин и јанг. Не бришем коментаре, једино на мом Инстаграм профилу понекад, када је нешто баш ружно и безобразно. Дошао си на мој профил, не можеш да ми сејеш шта год ти желиш и одмах после тога иде блок.

Фото: Новости

Од септембра креће емитовање друге сезоне серије "Певачица". У првој сезони главну улогу је играла Миличина колегиница и имењакиња Милица Павловић, док у другој сезони главни женски лик тумачи управо она, те је сада открила колико Милица и Даша заправо личе.

- Не разликује се она пуно од Милице Тодоровић. Даша је темпераментна, воли да опсује по који пут, енергична је. Биће јако занимљиво. Радујем се што ћу бити на малим екранима, до сада сам глумила само у позоришту - рекла је Милица и нагласила да је добила бројне комплименте од сарадника за своју глуму.

Фото: Новости

Комплетан интервју са Милицом погледајте у видеу испод:

У наставку погледајте и послушајте нову Миличину и Газда Пајину дуетску песму и спот:

БОНУС ВИДЕО:
ОД САМОГ СТАРТА НА ЕСТРАДИ САМ ПОКАЗАЛА СВОЈ СТАВ | Са звездама на ти | Бр. 12 | Ивана Димковски

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)