ДАРКО ЛАЗИЋ ОГОЛИО ДУШУ О БОРБИ СА ПОРОЦИМА: Прошао сам пакао, нисам имао меру

Новости онлајн

30. 05. 2023. у 21:50

ОД КАДА се појавио на естрадној сцени живот Дарка Лазића био је изузетно турбулентан, обележен скандалима и ситуацијама о којима се и данас прича.

ДАРКО ЛАЗИЋ ОГОЛИО ДУШУ О БОРБИ СА ПОРОЦИМА: Прошао сам пакао, нисам имао меру

Фото: Принсткерин/Јутјуб/AmiG Show

Иако би мало ко има храбрости да отворено говори о проблему са пороцима, Лазић се никада није либио да призна шта је све радио. Ипак, коначно је успео да све лоше остави иза себе и окрене нови лист у свом животу.

– Не иде да ја причам о томе колико сам се променио, боље је да то други кажу. Могу само да кажем да себе више не могу да препознам. Пороци су били саставни део мог живота. Кад бих се одрекао свега, то не бих више био ја. Сад је све то у нормалним границама. Не пушим више, не дрогирам се, не курвам се, само понекад нешто попијем – признао је Лазић и додао да му се згадило да буде порочан јер се данас тиме људи хвале.

Фото: Инстаграм/ Дарко Лазић

– Некако ми се згадило да узимам било шта, дрогу и било шта томе слично јер су данас сви у том фазону. Што рече Аца Лукас, некад је било занимљиво дрогирати се, а сад је излизано. Никад нисам крио да сам порочан. Код мене је само био проблем што нисам имао меру. Претеривао сам и онда ме то умало није коштало главе. Знају сви да сам под дејством алкохола сео за волан и слупао се. Могао је да буде хаос. Био сам фини наркоман, све сам хтео да пробам и ето, на неки начин сам платио цену. Тај период живота ми је као пакао! Данас ретко причам о том периоду кад се десила саобраћајка. Не волим да се враћам на то и само кажем да смо живи и здрави. Ретко за шта се кајем, мој живот је моја ствар.

Фото: Инстаграм/дарколазицоффициал

Стравичан удес који је имао пре пет година, када су му се лекари борили за живот помогао је Лазићу да промени начин живота, али и многа размишљања.

– Волим, у неку руку, што ми се десило оно с колима. Видео сам ко су ми прави пријатељи на естради. Показали су права лица, ја им, упркос свему, желим срећу и да буду бар упола успешни као ја. Сви који мени желе лоше, дабогда им било само најлепше! Никоме не мислим зло, али на крају се испоставило да су то све ситне продане душе. Чак су неки покушавали да заваде мене и Ђанија, али нису знали да је то немогуће. Ђанија само човек треба да разуме на прави начин. Он је велики друг, посебан је и велики је шаљивџија. Гледам га као оца и мора да се зна да међу нама никако нема зле крви – рекао је Дарко.

(Скандал.рс)

БОНУС ВИДЕО:
ОД САМОГ СТАРТА НА ЕСТРАДИ САМ ПОКАЗАЛА СВОЈ СТАВ | Са звездама на ти | Бр. 12 | Ивана Димковски

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

САД ТО НЕ ЈЕДЕ: Дијана открила који је омиљени Нолетов слаткиш из детињства (РЕЦЕПТ)