БИЛА ЈЕ САН СВАКОГ МУШКАРЦА: Ево где данас живи и чиме се бави Марина Перазић

Новости онлајн

27. 05. 2023. у 20:10

ПЕВАЧИЦА која је деведесетих година важила за с*кс симбол и једну од најпожељнијих жена бивше Југославије је Марина Перазић.

БИЛА ЈЕ САН СВАКОГ МУШКАРЦА: Ево где данас живи и чиме се бави Марина Перазић

Фото: Дарко Дозет

У поп музици донела је нови ритам и касније постала позната по сопственом стилу који је добио назив "електро-поп".

Каријеру је започела у групи "Дениз и Дениз", а њихова прва песма "Програм твог компјутера" светлост дана је угледала 1984. године а слуша се и дан данас.

Само годину дана касније група је доживела вртоглави успех те су освојили мноштво награда, а Марину је јавност обожавала због боје гласа али изузетно сензуалних сценских наступа. Атрактивна плавуша, заводила је сваким погледом и покретом, а цела бивша Југославија је уздисала са њом. Позната је по сензуалним уздасима у току певања и перформансима који су у то време били изван свог времена. Марина је са групом остварила хитове попут "Ја сам лажљива" и "Соба 23" али их и оставила иза себе када је напустила састав и препустила се соло каријери, а тада је настао чувени хит "Колачићи" по којој је многи памте.

На врхунцу каријере, нестала је без трага и гласа.

На позив колеге Ивана Феце-а Фирчија са којим се забављала, отишла је у Њујорк и радила разне послове како би се финансијски стабилизовала. Нешто касније родила је две ћерке а са Фирчијем се убрзо растала.

Када се вратила у нашу земљу, снимила је неколико песама, попут "С*кс без додира", која је уједно била и једна од последњих које је снимила.

2009. године била је учесник ријалити формата Фарма, где се са бившим мужем поново срела, а њихове свађе су се годинама препричавале.

Након Фарме, Марина се повукла потпуно из медијског света и посветила Зумби, а нешто касније ју је усавршила и постала инструктор.

Данас живи у Новом Саду, далеко јавности.

БОНУС ВИДЕО:
НАРОДНА МУЗИКА ЈЕ МОЈ ИЗБОР Ивана Димковски у "Са звездама на ти"

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

НЕМА СВАДБЕ Огласио се отац Немање Гудеља: Нико неће одлучивати о принципима нашег живота