"ИЗУЗЕТНО ЈЕ ВАЖНО ДА СХВАТИТЕ..." Гоца Тржан дала битан савет родитељима који се боре за потомство

Novosti online

02. 04. 2023. у 14:18

ПЕВАЧИЦА Гоца Тржан последњих 12 година води велику битку да роди друго дете. Често у јавности дели своја осећања, али и наглашава да нема намеру да одустане од тога да свом супругу Раши Новаковићу, подари дете.

ИЗУЗЕТНО ЈЕ ВАЖНО ДА СХВАТИТЕ... Гоца Тржан дала битан савет родитељима који се боре за потомство

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ KONTRA SHOW

Она је сада дала је савет свим женама које се налазе у касним 30. годинама или раним четрдесетим, на које ствари обавезно морају да обрате пажњу, уколико планирају да постану мајке.

– Желим да кажем женама које желе да постану мајке, а имају мужеве који не желе да се провере и да се лече, бежите од таквог мушкарца, јер он не жели дете. Са друге стране, мушкарци који су потпуно здрави, а ви чекате да се догоди нека магија, неће се то догодити. Не губите време, јер је време за жене круцијална ствар. Мушкарац може да постане родитељ и у 70 година, а ви не – рекла је Гоца и открила да ли је имала моменте у којима је желела да одустане од вантелесне оплодње.

Фото: Милена Анђела

– Нисам одустала, јер нисам нормална. То је велики ролеркостер са емоцијама. Мислим да уколико покушаваш нешто, да ћеш у томе и успети. То је једини начин да ухватиш ред. Такође је потребно, да имате гинеколога и ембриолога, који морају да буду искрени и да вам кажу, да не покушавате са својим јајним ћелијама, већ да идете на донацију. Изузетно је важно да схватите, да никако не смете да губите време и да су нормална сва осећања, у којима чак долазите и у тренутак када желите да одустанете, али потребно је да се саберете и да донесете праву одлуку заједно са својим партнером. Улога оба родитеља је много важна у животу детета. Саветујем и мајке које сада имају ћерке тинејџерке, да никако им не дозволе да абортирају – закључила је Гоца.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: БРЕНИН ВИКТОР СЛАВИ РОЂЕНДАН: Снајка Прија са свекрвом запевала најскупљу

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

АМБАСАДОР Русије у Србији Александар Боцан-Харченко оценио је данас да је поклапање ескалације ситуације на Косову и Метохији са протестима у Београду „очигледан притисак“ на српско руководство и да је „циљ Запада промена политике Србије“.

03. 06. 2023. у 15:03

Коментари (0)

ДАНАС ЈЕ ДУХОВСКИ ПОНЕДЕЉАК: Шта према веровању нипошто не треба радити