"ЗА ТРИ ГОДИНЕ САМ ПРОПИО МИЛИОН ЕВРА" Милић Вукашиновић: Драж пара је кад их трошиш без задршке

Novosti online

01. 04. 2023. у 21:39

МИЛИЋ Вукашиновић, музичар чији живот изазива контроверзе, пролазио је кроз многе ствари у животу, а за поједине би се просечан човек запрепастио, а у најмању руку би помислио да су филмске сцене.

ЗА ТРИ ГОДИНЕ САМ ПРОПИО МИЛИОН ЕВРА Милић Вукашиновић: Драж пара је кад их трошиш без задршке

Фото ATA Images

Истиче живот блуда и неморала, међутим, имао је периоде када је спознавао филозофију живота, а то је радио на обалама Италије, док је уживао уз омиљене писце.

Доста тога можемо чути о њему, о преварама супруге, конзумирању дроге, музичким остварењима...

- Постоје разне предрасуде, али нису то само о личности него о животи. Највећи проблем је што људи не знају суштину појмова. Умем да брзо објасним суштину појма, па тај човек више ни не заступа став који је имао, односно онај који је био пун предрасуда. То ми је најдраже- рекао је певач за медије.

Наиме, дословно је пропио милион евра, а ево како је он то испричао:

- За три године сам милион евра, нећу да кажем буквално, али сам их пропио. Толико сам зарадио са Ханком. Три албума сам јој урадио и две песме које су револуцију направиле и поставиле нашу модерну народну музику. То су песме "Волела сам, волела" и "Ја те волим", односно "Тражио си све" што и Цеца пева. Те две песме је три године цела Југославија слушала. Ту сам узео тај милион. Радио сам јој плоче, а продато их је два милиона. Од плоче сам имао две марке, а од касете једну. Највећа драж пара је кад их трошиш без задршке - закључио је он.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

ПРИЗНАЛА УБИСТВО ШЕФА ПОЛИЦИЈЕ: Богаташица ипак не иде на робију