У НИСКИМ СТРАСТИМА МАЈКЛ ДАГЛАС ЈЕ ЗАРАДИО 14 МИЛИОНА - ЗНАТЕ ШТА СУ МЕНИ ДАЛИ? Шерон Стоун открила како је понижавана

Новости онлине

31. 03. 2023. у 14:23

НАКОН што је у говору за Женски фонд за истраживање рака изјавила да је вероватно изгубила пола свог новца због колапса Банке Силицијумска долина, Шерон Стоун је такође открила и да је губитница што се тиче "Ниских страсти", филма који ју је 1992. винуо у холивудске висине.

У НИСКИМ СТРАСТИМА МАЈКЛ ДАГЛАС ЈЕ ЗАРАДИО 14 МИЛИОНА - ЗНАТЕ ШТА СУ МЕНИ ДАЛИ? Шерон Стоун открила како је понижавана

Јутјуб/Принтсцреен/StudiocanalUK

Наиме, Стоун је на 43. годишњој додели награда Мусе у Њујорку за жене у филму и телевизији, изјавила како је зарадила само 500 хиљада америчких долара за секс-трилер редитеља Пола Верховена. Само, јер упоређивала се с колегом Мајклом Дагласом који је попут ње имао главну улогу у том хиту.

"Мајкл Даглас зарадио је 14 милиона долара. Ја сам била нова, а он је био врло велика звезда", рекла је у уторак окупљеним званицима, углавном женама из света филма и телевизије.

Стоун је такође објаснила како се суочила с омаловажавањем главног продуцента на том пројекту, који ју је погрешно ословљавао, Карен, током целог снимања филма.

"Чак и на гувернеровом балу након доделе Оскара и даље ме звао ‘Карен‘! И то сам понижење носила јако дубоко у себи", рекла је.

Како пише Пејџ сикс, Стоун је добила признање на том догађају с још осам жена, укључујући звезду "The Piano Lesson" Данијел Брукс, председницу Академије филмских уметности и наука Џенет Јанг, звезду "Милионера из блата" Фрајду Пинто и Сандру Ли.

Ли је изашла на сцену и одала Стоун захвалност јер јој је дала "неке од најбољих савета у животу" када је села поред ње у авиону пре него што је постала позната као ТВ водитељка и активисткиња.

Рекла је да јој је Стоун тада саветовала: "Побрините се да ваша коса никад не буде савршена." И како говори Ли, од тада није имала савршену фризуру.

"Да, Сандра и ја смо седеле заједно у авиону и рекла сам јој да даје више него што узима. И било је тако, због чега сам јако поносна", надовезала се након ње Стоун. Славна глумица такође је окупљенима открила свој недавни разговор с колегиницом и пријатељицом Саром Полсон на оскаровској забави Венити фера.

"Питала ме зашто су сви тако љути на мене. Мислим да сви добро знате зашто су сви тако љути на мене", изјавила је холивудска бунтовница која никада није робовала нормама које је наметала филмска индустрија, што је изазвало смех међу окупљенима.

(Курир.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

НЕВИЂЕНА СЦЕНА У ПОТЕРИ: Такмичар се УДВАРАО трагачици Милици - било јој је очито непријатно (ВИДЕО)