ГВИНЕТ ПАЛТРОУ ПОБЕДИЛА НА СУДУ: Порота огласила Терија Сандерсона одговорним, мора да плати глумици долар

П. З. С. / ЦНН

31. 03. 2023. у 00:59

ТЕРИ Сандерсон, пензионисани оптометриста, тужио је Гвинет Палтроу, оскаровку и оснивача и извршног директора компаније Goop, због трајних повреда за које је рекао да их је задобио када су се њих двоје сударили у одмаралишту Deer Valley Resort у Парк Ситију у Јути пре више од седам година.

ГВИНЕТ ПАЛТРОУ ПОБЕДИЛА НА СУДУ: Порота огласила Терија Сандерсона одговорним, мора да плати глумици долар

Фото Танјуг/АП

Порота на грађанском суђењу је већала нешто више од два сата пре него што је донела пресуду у корист Палтроу, која је сведочила да је Сандерсон био тај који јој је улетео у леђа док је била низ падину од њега.

Суђење је почело 21. марта.

Сандерсонов адвокат је у четвртак затражио од пороте да размотри повреду мозга његовог клијента и очекивани животни век, сугеришући да порота Сандерсону додели 3,2 милиона долара.

Фото Танјуг/АП

Тери Сандерсон

Сандерсонова жалба наводи да је његова штета већа од 300.000 долара.

Палтроу је прошле недеље сведочила да је Сандерсон улетео у њу. Тражила је 1 долар одштете, плус адвокатске хонораре у својој противтужби.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

АМБАСАДОР Русије у Србији Александар Боцан-Харченко оценио је данас да је поклапање ескалације ситуације на Косову и Метохији са протестима у Београду „очигледан притисак“ на српско руководство и да је „циљ Запада промена политике Србије“.

03. 06. 2023. у 15:03

Коментари (0)

ЉУБАВ КАО НА ФИЛМУ: Милан Бабић преминуо је у фотељи од туге за супругом Радмилом