ОСМИ ДАН У НЕДЕЉИ Слађа Алегро и Емир Ђуловић укрстили гласове, већ пљуште први коментари (ВИДЕО)

Новости онлајн

30. 03. 2023. у 20:15

Певачица Слађа Алегро први је гост на новом албуму певача Емира Ђуловића, а нова песма „Осми дан“ после само неколико дана након што је објављен тизер купила је срца публике.

ОСМИ ДАН У НЕДЕЉИ Слађа Алегро и Емир Ђуловић укрстили гласове, већ пљуште први коментари (ВИДЕО)

Фото: Дамир Дервишагић

- Сарадња са Емиром је дошла спонтано преко нашег заједничког пријатеља Саше Лазића који је написао текст, и урадио одличну музику, док је за спот био задужен као и увек Схаран Аллегро и цела моја екипа. Након што смо објавили тизер почели су да се нижу коментари, док сада наша публика има могућност да ужива у целој нумери. Надам се да смо одрадили добар посао, Емир је диван момак, притом јако талентован па није било сумње да се и једног тренутка премишљам око сарадње - истиче Слађа.

Фото: Дамир Дервишагић

Док са друге стране Емир Ђуловић је почаствован сарадњом са певачицом. 

- Част ми је и велико задовољство била отпевати дует са Слађом. Још у студију се осетила нека посебна енергија. Она је врхунски професионалац. Чак и на снимању спота које је трајало, била је одлична енергија, тако да се надам да ће ова нумера се дуго слушати – каже Емир. 

Фото: Дамир Дервишагић

У настваку погледајте и послушајте Слађину и Емирову нову песму и спот:

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

Коментари (0)

НЕМА ПРЕДАЈЕ! Читава престоница се сакрила због невремена, али не и ова девојка - она је имала јако важан задатак (ВИДЕО)