ЗА НАШУ МАМУ: Емотивне сцене и песма посвећена Марини Туцаковић (ВИДЕО)

Д. Цакић

24. 03. 2023. у 20:45 >> 20:57

Иако се не појављују често у медијима, Жика и Јелена из групе "Зана" живе миран живот, а јуче су имали велики разлог за славље, а то је 40 година постојања њихове групе.

ЗА НАШУ МАМУ: Емотивне сцене и песма посвећена Марини Туцаковић (ВИДЕО)

Фото: АТА имагес

Балада "Алхемичар" коју је група "Зана" снимила у част преминуле Марине Туцаковић, која им је била вишедеценијска пријатељица и сарадница, јуче на промоцији Јелена је исту отпевала са сетом у гласу и то у дуету са Бојаном Стаменов.

Фото: З. Јовановић Мачак

Жика и Јелена дотакли су се покојне Марине Туцаковић и њеног супруга Александра Радуловића Футе, који је недавно остао и без сина Милана Радуловића Лаће, који је преминуо изненада у децембру прошле године у Израелу, у 36. години.

Фото: З. Јовановић Мачак

- Маки је са свима нама и даље, и будуће генерације које се буду рађале Марина ће бити са њима, а да они то ни не знају - рекла је Јелена, а онда се Жика надовезао и открио да се чуо са Футом:

- Човек избегава ово због здравља и свега, једноставно човек није у том фазону да иде по промоцијама. У понедељак ћемо ићи код њега кући, имамо неке нове планове, супер је Фута, прегураће он све ово - открио је Жика.

Фото: З. Јовановић Мачак

У наставку - у видеу испод послушајте и погледајте како је звучало и изгледало:

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ОВО ЈЕ МУЖ КОЈИ ЈЕ УБИО ЖЕНУ И ДЕТЕ, ПА СЕБЕ: Трагедија која је оставила Панчево без речи (ФОТО)