ЖЕЉКО ШАШИЋ: Дошло је неко ново време (ВИДЕО)

Д. Цакић

23. 03. 2023. у 20:30 >> 20:40

ЛЕГЕНДАРНИ певач Жељко Шашић говорио је о о својој каријери, о разним ситуацијама на наступима и о бројним другим темама.

ЖЕЉКО ШАШИЋ: Дошло је неко ново време (ВИДЕО)

Фото: Новости

- Још као анониман певач када сам радио, то је било свуда пуно, тако да су ме људи знали и ван телевизије, што у Београду, што и ван Београда. У целој тој причи сам обрадио и урадио "Црна жено, проклета била". То је био хит кроз кафану, а и шире. Имао су срећу да ми се поклопи сарадња са Марином и Футом који су ми још више дали ветар у леђа. На крају је све то исплао бобмбастично и тако је кренуло - каже Жељко на почетку разговора.

Фото: Новости

Један је од ретких мушких звезда који је снимио дутете са великим женским звездама са Цецом Ражнатовић "Ко на грани јабука" и са Драганом Мирковић "Очи пуне туге".

- Пре неколико година причао сам о томе у једној емисији и рекао да ми је дражи дует са Цецом „Ко на грани јабука“, а сада ћу рећи да ми је дражи с Драганом „Очи пуне туге“. Да помирим све стране и да се одужим Драгани. Стварно ми је тешко да издвојим један. Обе колегинице су ми драге, као и песме, и обе су једнако популарне - истиче певач.

Фото: Новости

Комплетан интервју са Жељком погледајте у наставку, у видеу испод:

БОНУС ВИДЕО:

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ПРВА ДАМА ФРАНЦУСКЕ У КРАТКОЈ СУКЊИ: Дуге сукње носе бабе - радо показује витке ноге у 70. години