ДОПРИНОС ГРАЂАНСКОЈ АКЦИЈИ: Велики хуманитарни концерт Николе Роквића у Врању

Ј.С.

23. 03. 2023. у 16:35

ПЕВАЧ Никола Роквић, одржаће 20. априла велики хуманитарни концерт у порти Саборног храма Света Тројица у Врању. Сав приход са коцерта намењен је за лечење три корисница фондације Буди хуман, Снежане Станковић, Адријане Сименове и и Надице Стошић.

ДОПРИНОС ГРАЂАНСКОЈ АКЦИЈИ: Велики хуманитарни концерт Николе Роквића у Врању

Фото Instagram/nikolarokvic

Никола Роквић биће гост Врања и како је рекао задовољство му је што може дати допринос једној великој грађанској акцији, у славу жена и мајки. Подршку на наступу пружиће Николи Роквићу и хор “Вера”, а у најави је још једно музичко изненађење вечери.

Под слоганом “За три наше” Женски солидарни фронт, Епархија Врањска,Удружења Родитељство плус и Борино европско Врање, школа фудбала Престиж и Друштво онколошких пацијената спровели су више акција и свакодневно раде на прикупљању средстава за лечење, Адријане Сименове, Снежане Станковић и Надице Стошић. Уз помоћ бројних појединаца, предузећа, установа и јавних личности до сада је на рачуне уплаћено преко милион и по динара.

Никола Роквић ће наступити у вечерњим сатума а за његов концерт, влада велико интересовање. Сав приход од продаје улазница биће уплаћен на три једнака дела корисницама фимдације

Адријана се у Атини лечи од карцинома, Снежана чека на трансплатацију бубрега у Белорусији, док ће надици требати да спречи прогресију мултипла склерозе у Москви.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ПРОШЛО ЈЕ 40 ГОДИНА ОД СНИМКА: Ево како изгледа данас мали Воја који је расплакао нацију