ПРИНЦУ ХАРИЈУ ПРЕТИ ПРОТЕРИВАЊЕ ИЗ АМЕРИКЕ? Због признања да је користио наркотике имаће велике проблеме

Новости Онлајн

22. 03. 2023. у 11:30

ОТКАКО су мемоари принца Харија угледали светлост дана, медији не престају да брује о истима. На површину су испливали скандалозни детаљи, а свет се шокирао непријатним детаљима који су озбиљно уздрмали чувену краљевску породицу. Наиме, у својим мемоарима под називом "Spare", војвода од Сасекса признаје да је као малолетник конзумирао дрогу.

ПРИНЦУ ХАРИЈУ ПРЕТИ ПРОТЕРИВАЊЕ ИЗ АМЕРИКЕ? Због признања да је користио наркотике имаће велике проблеме

Фото: ЕПА

- Признање конзумирања дроге обично је разлог за неприхватање захтева за визу. То значи да би принчева виза требала бити одбијена или укинута јер је признао коришћење кокаина и осталих дрога - рекао је Наема Рахмани, амерички савезни тужилац.

- Закон не препознаје нечији статус принца или чињеницу да су дроге коришћене у рекреативне сврхе - додао је.

Наиме, у "Spare" мемоарима принц је признао да је као малолетник био алкохолни зависник, као и да је користио разне опијате - од марихуане, разних психоделика до кокаина, а како је и сам рекао, управо га је употреба опијата спасавала од осећаја боли због губитка мајке, принцезе Дајане. То је био принчев бег од реалности.

Амерички медији ипак сматрају да сигурно неће доћи до тога да принц изгуби визу јер је за то потребан ипак озбиљнији кривични прекршај. С друге стране, сматра се да је највећи принчев проблем тренутно одлука хоће ли доћи на крунисање краља Чарлса Трећег, које ће се обавити у мају ове године.

Наиме, иако су Хари и Меган Маркл позвани на церемонију, пар још увек није одлучио хоће ли доћи. Разлог је немогућност доласка њихове деце, кћери Лилибет и сина Арчија. С друге стране, све троје деце принца Вилијама и Кејт имаће главне улоге на крунисању краља Чарлса, наводе извори блиски краљевској породици. Очекује се да ће се принц Џорџ, принцеза Шарлот и принц Луис придружити монарху и краљици Камили док буду напуштали Вестминстерску палату на крају церемоније.

Такође се очекује да ће Камилина деца Том Паркер Боулс и Лаура Лопес присуствовати заједно с на њеним унучићима - Лолом, Фредијем, Елизом, Луисом и Гусом - који би чак могли добити главне улоге на церемонији.

(Story.hr)

БОНУС ВИДЕО: Посланици француске скупштине химном спречавају премијерку да говори

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

МЕТА ЈЕ СРБИЈА! Вучић о притисцима на нашу земљу - Загреб, Приштина, део политичке Подгорице и Сарајева желе промену власти у нашој земљи

МЕТА ЈЕ СРБИЈА! Вучић о притисцима на нашу земљу - Загреб, Приштина, део политичке Подгорице и Сарајева желе промену власти у нашој земљи

ЗАГРЕБ, део политичког Сарајева, део политичке Подгорице и Приштина желе по сваку цену да дође до промене власти у Србији, рекао је председник Србије Александар ВУчић у Хит Твиту.

28. 05. 2023. у 21:22

Коментари (1)

КО ИМА ПРЕДНОСТ? Слика раскрснице посвађала кориснике мрежа - многи се залете и ПОГРЕШЕ