ПОЧЕЛО СУЂЕЊЕ ГВИНЕТ ПАЛТРОУ: Глумица на суду због оптужби за повреде нанете скијашу

Танјуг

22. 03. 2023. у 10:26

АМЕРИЧКОЈ глумици Гвинет Палтроу почело је суђење данас по приватној тужби коју је поднео Тери Сандерсон (76) са тврдњом да се глумица сударила са њим 2016. године и повредила га док је скијао у Парк Ситију у Јути, у једном од најлуксузнијих скијалишта у САД.

ПОЧЕЛО СУЂЕЊЕ ГВИНЕТ ПАЛТРОУ: Глумица на суду због оптужби за повреде нанете скијашу

Фото: АП

Према прелиминарним наводима из суда, чини се да ће порота морати да утврди који је скијаш, Палтроу или Сандерсон, био на спусту, јер према правилима на стази, они који су испред или се спуштају имају првенство и морају да се избегну.

Предвиђено је да поступак траје осам дана, а очекује се да ће глумица и њена деца сведочити, преноси Би-Би-Си.

Глумицу је у грађанској парници тужио Сандерсон, пензионисани оптичар, који је пред судом изјавио да је Палтроу налетела на њега у одмаралишту Дир Вали, у Парк Ситију.  

Палтроу је поднела противтужбу, а њен адвокат тврди да је за несрећу крив Сандерсон и да су његове тврдње "апсолутна бесмислица".

Пензионер тврди да је глумица "скијала без контроле", а да је од ударца задобио повреду мозга, поломио четири ребра и друге озбиљне повреде.

Сандерсон је изјавио да је Палтроу неопрезно скијала низ падину и да је дошло до судара, и да га је она оставила на земљи док су она и њени пријатељи наставили да се спуштају стазом у скијашком ризорту Дир Вали, познатом по уређеним стазама.

Након што је одбачена његова првобитна тужба у којој је тражио 3,1 милион долара, Сандерсон је изменио захтев и сада тражи 300.000 долара, док је Палтроу поднела противтужбу као одговор, тражећи адвокатске трошкове и један долар одштете, наводећи да је Сандерс заправо кривац за судар, да преувеличава своје повреде и покушава да искористи њену славу и богатство.

До несреће је дошло у фебруару 2016. на стази за почетнике у скијашком центру Дир Вали, где је Палтроу била на одмору са породицом.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

АМБАСАДОР Русије у Србији Александар Боцан-Харченко оценио је данас да је поклапање ескалације ситуације на Косову и Метохији са протестима у Београду „очигледан притисак“ на српско руководство и да је „циљ Запада промена политике Србије“.

03. 06. 2023. у 15:03

Коментари (0)

Људи највише памте Срећне људе, а ја од те улоге нисам зарадио НИШТА