ЈАМИ ИСКРЕНО: Још увек сам ходајућа провокација, иако године иду - ваљда сам тако рођена (ВИДЕО)

Д. Цакић

21. 03. 2023. у 21:40 >> 22:00

ФОЛК звезда Јасна Миленковић Јами важи за једну од најзапосленијих певачица када су наступи и теренски рад у питању, нема сумње да на истим долазе све генерације.

ЈАМИ ИСКРЕНО: Још увек сам ходајућа провокација, иако године иду - ваљда сам тако рођена (ВИДЕО)

Фото: Новости

Протеклог викенда пред сам почетак наступа у једном београдском хотелу Јами је стала пред нашом екипом и представницима медија, показала своју фигуру и одушевила све присутне.

- Жена у овим годинама, усудила се да обуче беле уске панталоне, без силикона... Може да се изгледа овако, ако водите рачуна, за ово је задужена моја сестра Венса, која се бави мојим изгледом - каже поносно Јами и додаје:

Фото: Новости

- Мислим да сам једниа певачица деведесетих која овако ради и која је на терену и која је овако активна. Још увек сам ходајућа провокација, иако године иду стално је нека фрка око мене, ваљда сам тако рођена - истиче Јасна.

Фото: Новости

За нене наступе увек се тражи карта више, а Јами то овако коментарише.

- Волим што је тако, мој живот је стварно феноменалан, само је неко позитивно лудило, али волим што је тако. Завмрзла сам се у неким тридесетим годинама. Много је ту пријатеља, многи су постали у међуврмемену, али знају где год ја гостујем да је то потпуно другачији провод од онога што се нуди по граду. Ваљда је то тајна зато што људи долазе на моје наступе, јер је другачија енергија - завршава Јами.

Фото: Новости

Комплетан интервју са Јами погледајте у наставку, у видеу испод:

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

Како постати и остати бр. 1 у ономе што радите?