ПОЧИЊЕ СУЂЕЊЕ ГВИНЕТ ПАЛТРОУ: Глумица пред судом због незгоде на скијању

Танјуг

21. 03. 2023. у 16:05

СУЂЕЊЕ америчкој глумици Гвинет Палтроу требало би да почне данас по тужби коју је поднео мушкарац који је навео да се глумица сударила са њим 2016. године док је скијао у Парк Ситију у Јути на једном од најлуксузнијих скијалишта у Сједињеним Америчким Државама.

ПОЧИЊЕ СУЂЕЊЕ ГВИНЕТ ПАЛТРОУ: Глумица пред судом због незгоде на скијању

Фото: ЕПА

Тери Сандерсон је изјавио да је Палтроу неопрезно скијала низ падину и да је дошло до судара, и да га је она оставила на земљи док су она и њени пријатељи наставили да се спуштају стазом у скијашком резорту Дир Вали, познатом по уређеним стазама, преноси АП.

- Гвинет Палтроу се отела контроли, снажно га ударила и оборила, нокаутирала и изазвала повреду мозга, сломљена четири ребра и друге озбиљне повреде. Палтроу је устала, окренула се и отишла, остављајући Сандерсона запрепашћеног, да лежи у снегу, тешко повређен - навели су његови адвокати.

Агенција наводи да Сандерсон тужи Палтроу за 300.000 долара, тврдећи да је несрећа у Парк Ситију резултат немара и да је задобио физичке повреде и емоционалну бол.

На скијалиштима предност има скијаш који се први спушта, тако да је главно питање у овом случају ко је био даље одмакао низ почетничку стазу када је дошло до судара, а и Палтроу и Сандерсон тврде у судским поднесцима да су ишли даље низбрдо када је дошло до судара.

Сандерсон је такође оптужио Дир Вали и запослене да су се укључили у ''заташкавање'' тако што нису пружили потпуне информације о инциденту и да се нису придржавали безбедносних мера тог одмаралишта.

Након што је одбачена његова првобитна тужба у којој је тражио 3,1 милион долара, Сандерсон је изменио тужбу и сада тражи 300.000 долара, док је Палтроу поднела противтужбу као одговор, тражећи адвокатске трошкове и један долар одштете, наводећи да је Снадерс заправо кривац за судар, да преувеличава своје повреде и покушава да искористи њену славу и богатство.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

АМБАСАДОР Русије у Србији Александар Боцан-Харченко оценио је данас да је поклапање ескалације ситуације на Косову и Метохији са протестима у Београду „очигледан притисак“ на српско руководство и да је „циљ Запада промена политике Србије“.

03. 06. 2023. у 15:03

Коментари (0)

СРБИЈА ЈЕ ПРВАК СВЕТА У БАСКЕТУ! Какав поздрав Американцима из земље кошарке - за историју!  (ВИДЕО)