ТРУДНА ЋЕРКА ЗОРИЦЕ БРУНЦЛИК: Певачица објавила радосне вести, а честитке пљуште на све стране

Новости Онлајн

17. 03. 2023. у 22:10

Певачица Зорица Брунцлик објавила је данас на свом профилу на Инстаграму предивне вести.

ТРУДНА ЋЕРКА ЗОРИЦЕ БРУНЦЛИК: Певачица објавила радосне вести, а честитке пљуште на све стране

Фото Гаја

Наиме, њена ћерка Милљана Ђоловић налази се у благословеном стању, а снимак откривања пола бебе изазвао је одушевљење многих, те честитке не престају да пристижу са свих страна.

- У ишчекивању седмог унучета, стиже нам принцеза - написала је Зорица Брунцлик уз снимак, на којем су розе балони излетели из кутије и открили да стиже девојчица, док се у позадини могао чути громогласан врисак.

Миљани ће ово бити друго дете, обзиром да већ има ћерку Сару, коју обожава.Подсетимо, позната певачица мајка је четворо деце, а свако од њих добила је са различитим мушкарцем.

Зорица је већ са 18 година родила прву ћерку Марију и то у ванбрачној заједници са јавности непознатим мушкарцем. Након тога удала се за хармоникаша Зорана Тутића и са њим добила сина Ђорђа Тутића. Брунцликова је затим након сина добила још једну ћерку Миљану у браку са хармоникашем Љубом Кешељом.

И још једну ћерку Зорица је добила у браку са актуелним мужем, хармоникашем Мирољубом Аранђеловићем Кемишом. Реч је о познатој естрадној шминкерки Злати Аранђеловић, супрузи певача Милоша Вујановића.

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

АМБАСАДОР Русије у Србији Александар Боцан-Харченко оценио је данас да је поклапање ескалације ситуације на Косову и Метохији са протестима у Београду „очигледан притисак“ на српско руководство и да је „циљ Запада промена политике Србије“.

03. 06. 2023. у 15:03

Коментари (0)

ДАМА И У ОСМОЈ ДЕЦЕНИЈИ: Тина из серије Позориште у кући - Удати се у 18. години значи лишити се великог дела младости