"ОД УТОРКА САМ У ХОЛИВУДУ" Андрија Милошевић мисли на каријеру у иностранству - "Ови људи су много моћни"

Новости онлајн

07. 02. 2023. у 21:51

ПОЗНАТИ глумац Андрија Милошевић открио је да машта о иностраној каријери, иако га то до скоро није занимало.

ОД УТОРКА САМ У ХОЛИВУДУ Андрија Милошевић мисли на каријеру у иностранству - Ови људи су много моћни

Фото: Ata images

- До сада таквих амбиција нисам имао, али ми се сада буди жеља за сарадњом са талентованим људима широм света. Планирам да се више повезујем и уживам до краја у свим могућностима овог посла. Знање и искуство, које имате у својим рукама, верујте, свуда су препознати - рекао је Андрија Милошевић.

Андрија глуми у ситкому "Лако је Ралету", који је рађен по чувеној серији "Сви воле Рејмонда". Власници лиценце поменуте серије из Америке су истакли да је Андрија најбољи Рејмонд досад, а одрађено је чак десет верзија овог ситкома у свету.

- Они су ми уделили толико комплимената да сам помислио: "Ето ме усред Холивуда од уторка." Њихова похвала ми је потврдила моју теорију да таленат свуда има исти ефекат. Сви га препознају. Ти људи припадају врху најмоћнијих продукција на свету и сада сам схватио зашто. Имају ширину и благонаклоност према уметницима. Подстичу те да будеш свој и верујеш у свој лични печат. Рекли су ми: "Андрија, молим те да импровизујеш, то је толико добро, не одустај од тога" - наводи глумац.

- Тада сам се сетио колико су ме у младости кињили због тога по позориштима, не дозвољавајући да се искаже ишта мимо утврђених и већ хиљаду пута обављених радњи. А ови људи одмах укину сваку баријеру која би могла да те спута у личној слободи - закључио је Андрија.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: 

СКРОЛОВАЊЕ: Естрада слави Новака, Роквићи бројнији, а Анђелка трудна и заљубљена

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ЦЕО ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Дајте да покушамо да сачувамо мир - не дајући ни срце, ни душу, ни кичму наше земље и нашег народа

ЦЕО ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Дајте да покушамо да сачувамо мир - не дајући ни срце, ни душу, ни кичму наше земље и нашег народа

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић обратио се данас народу окупљеном на Тргу Светог Ђорђа у Сомбору, на централној државној манифестацији поводом обележавања Дана сећања на страдале у НАТО агресији 1999. године. Његов говор преносимо у целости.

24. 03. 2023. у 20:48

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

РУСКИ министар одбране Сергеј Шојгу упозорио је данас да ће муниција са осиромашеним уранијумом, коју Велика Британија планира да пошаље Украјини, озбиљно негативно утицати на здравље украјинских војника који је буду користили, као што је то био случај са војницима НАТО-а на Косову и Метохији 1999. године.

22. 03. 2023. у 09:08

ХРВАТ СЕ ПОЛИО БЕНЗИНОМ И ЗАПАЛИО ЗБОГ ДРЉАЧЕ: Целог живота се борим против Срба, а он пева у мом селу! Бора није могао да разуме мржњу

ХРВАТ СЕ ПОЛИО БЕНЗИНОМ И ЗАПАЛИО ЗБОГ ДРЉАЧЕ: "Целог живота се борим против Срба, а он пева у мом селу!" Бора није могао да разуме мржњу

ХРВАТ Стојан Целишчак (1970), учесник рата у којем се распала бивша Југославија, полио се бензином, а потом запалио у знак протеста јер је познати српски певач Бора Дрљача, имао концерт у његовом родном месту Лепавина, надомак Костајнице.

25. 03. 2023. у 14:45

Коментари (2)

Безбедност у саобраћају као значајан елемент одрживе мобилности и ЕСГ стандарда