ПОНИЖАВАО МЕ, УМЕСТО ДА МИ БУДЕ ПОДРШКА: Ана Николић испоризивала Расту - Бес и инат према њему су ме натерали да смршам

Novosti online

07. 02. 2023. у 21:24

АНА Николић открила је да је смршала у инат бившем мужу, Стефану Ђурићу Расти, јер јој је говорио да дебела може да пева само у маркету. Певачица је 2020. године за четири месеца смршала чак 35 килограма, па је са 93 килограма спала на 58.

ПОНИЖАВАО МЕ, УМЕСТО ДА МИ БУДЕ ПОДРШКА: Ана Николић испоризивала Расту - Бес и инат према њему су ме натерали да смршам

Фото: АТА имагес

Николићева је била очајна што ју је бивши супруг понижавао због физичког изгледа.

- Бес и инат према Расти су ме натерали да смршам! Рекао ми је да могу да наступам само у маркету, јер изгледам као касирка. Због тога сам у једној емисији поздрављала касирке, против којих немам ништа - рекла је Николићева у емисији код Снежане Дакић на Хајп ТВ и додала да није очекивала од њега да буде тако груб.

- Говорио ми је: "Види на шта личиш!" Жени која му је родила дете! Уместо да ми буде подршка. Газио ме је, па је још хтео и да ме "утаба". Е па не може!

Ана каже да после језивих тренутака које је доживела са Растом, никада више не би могла да буде са њим.

- Нас двоје после свега више не можемо да будемо љубавни пар. Доживљавам га као даљег рођака са села. Можемо да будемо брат и сестра, али муж и жена никако - испричала је популарна певачица и додала да Стефан није лош човек, али да није за живот удвоје.

- Добар је као пријатељ, отац, сарадник... Има супер енергију и хиперинтелигентан је. Али није био добар муж.

Пре него што је увидела Растино право лице, Николићева се за њега удала 2016. године. Она каже да су се венчали из велике љубави, из које се пре пет година родила њихова ћерка Тара.

- Наше дете је жељено и вољено. Када смо били на меденом месецу у Мексику, рекла сам му: "Види дечко, ако до децембра не останем трудна, идем на вантелесну оплодњу!" То је било у септембру, а у новембру сам остала у другом стању - рекла је Ана и додала да је била пресрећна.

- Говорили су ми да нема шансе да природним путем затрудним, јер сам у том моменту имала 36 година. Али успела сам да победим медицину.

Иако планира да подржи ћерку у свему, Ана ипак не би волела да Тара крене њеним и Растиним стопама.

- Талентована је за музику, али не бих волела да буде певачица. Наш посао је физички тежак, иза нас је много непроспаваних ноћи, спавање по хотелима... Тако сам живела 25 година, па не желим да моја ћерка пролази кроз то - рекла је Ана.

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО: Теодора Џехверовић плеше око шипке, Ђани побегао на Марс

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СРБИЈУ ИНТЕРЕСУЈЕ САМО КАДА ЋЕ МИР Вучић: Некада је та реч била најпопуларнија у свету, а сада нико не сме да је изговори

"СРБИЈУ ИНТЕРЕСУЈЕ САМО КАДА ЋЕ МИР" Вучић: Некада је та реч била најпопуларнија у свету, а сада нико не сме да је изговори

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић рекао је данас да Србија жели мир и нада се миру и да би Србија волела да рат у Украјини стане истог секунда.

21. 03. 2023. у 14:40 >> 14:30

ЗАШТО НИСАМ НИШТА ПОТПИСАО? Председник објаснио: Радићемо на имплементацији до наших црвених линија

ЗАШТО НИСАМ НИШТА ПОТПИСАО? Председник објаснио: Радићемо на имплементацији до наших црвених линија

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић објаснио је због чега није потписао ништа, али да је Србија спремна да ради на имплементацији до својих црвених линија.

19. 03. 2023. у 11:19

Коментари (0)

СРБИЈУ ИНТЕРЕСУЈЕ САМО КАДА ЋЕ МИР Вучић: Некада је та реч била најпопуларнија у свету, а сада нико не сме да је изговори