У НЕДЕЉУ У "ВЕЧЕРЊИМ НОВОСТИ" ПОКЛОН: Магазин за целу породицу "Живот плус"

Novosti online

10. 12. 2022. у 10:00

У новом броју редовног додатка „Вечерњих новости“ у недељу, 11. децембра, прочитајте:

У НЕДЕЉУ У ВЕЧЕРЊИМ НОВОСТИ ПОКЛОН: Магазин за целу породицу Живот плус

Фото: В.Н.

* ПРИЧА ПЛУС / СИНДРОМ ЖРТВЕ – Зашто је неко други увек крив за све

КОЛИКО пута сте чули или изговорили: "То је неправда", чувену реченицу цртаног јунака Калимера? Временом је мало црно пиле, уз кога су многи одрасли, постало синоним за све неправде овог света, све лоше што нам се дешава, а за шта ми никад нисмо одговорни. Неретко се симпатични Калимеро доводи и у контекст такозваног синдрома жртве, када неко настоји да препозна само негативне поступке других или себе види као њихову "мету".

* ТЕМА ПЛУС / СЕКС ПОСЛЕ РАЗВОДА ИЛИ ДУГЕ ВЕЗЕ

Често се каже да је сваки крај најава новог почетка. Тако је и у љубави. Али већина се после развода или дуге везе теже упушта у нови емотивни однос. Многе особе после више година или деценија живота с једним партнером не могу да замисле да буду блиски и интимни са неким другим. Какве се све емоције преплићу у њима? Када је неко, заиста, спреман да остави прошлост иза себе и крене даље?

*КУЋА / ТРЕНД - Луксуз у малим дозама

Да бисте дом учинили луксузнијим није потребно да га потпуно реновирате. Довољно је освежити га понеким вредним комадом намештаја или детаљима, поготово у црној, беж, белој, као и боји злата и ћилибара.

* МУШКАРЦИ / По чему се срећно ожењени разликују од других

Да ли ће мушкарац бити срећан у браку у великој мери зависи и од његових особина. То тврди амерички стручњак за партнерске и породичне односе, дугогодишњи психотерапеут др Френсис Волфиш.

* АСТРОЛОГИЈА / ШТА ДОНИСИ ЈУПИТЕР У ОВНУ

* НА ТАЊИРУ / РИБЉИ СПЕЦИЈАЛИТЕТИ

* СВЕТ БИЉАКА / МАМУТОВАЦ – Древно дрво високо као солитер

Недељом у „Вечерњим новостима“ магазин за целу породицу „Живот плус“

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ДРУГИ ДАН СЕДНИЦЕ О КОСОВУ И МЕТОХИЈИ: Вучић послао јасну поруку Србима - Ја вам гарантујем само једну ствар

ДРУГИ ДАН СЕДНИЦЕ О КОСОВУ И МЕТОХИЈИ: Вучић послао јасну поруку Србима - Ја вам гарантујем само једну ствар

СКУПШТИНА Србије завршила је данас расправу на посебној седници на којој је представљен Извештај о Косову и Метохији, а којој је присуствовао и председник Србије Александар Вучић.

03. 02. 2023. у 10:58 >> 21:52

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

СЛУЧАЈ из седамдесетих година прошлог века у Зеници остао је забележен као један од бруталнијих злочина у историји СФР Југославије.

02. 02. 2023. у 21:00

Коментари (0)

ДРУГИ ДАН СЕДНИЦЕ О КОСОВУ И МЕТОХИЈИ: Вучић послао јасну поруку Србима - Ја вам гарантујем само једну ствар