ДРАГАНА МИРКОВИЋ О ПОМИРЕЊУ СА СЕКОМ АЛЕКСИЋ: Биле смо наивне! Певачица открила како су поново постале дугарице

Новости онлине

30. 11. 2022. у 10:15

ДРАГАНА Мирковић је поново у одличним односима са Секом Алексић, с којом није говорила неколико година, а до помирења је, како каже, дошло сасвим спонтано.

ДРАГАНА МИРКОВИЋ О ПОМИРЕЊУ СА СЕКОМ АЛЕКСИЋ: Биле смо наивне! Певачица открила како су поново постале дугарице

Foto: Ataimages.rs

Драгана Мирковић се огласила након вести која је одјекнула у медијима, да су се она и њена колегиница Сека Алексић помириле после година и година непричања. Певачица је потврдила да је са колегиницом поново у одличним односима, а открила је и како је дошло до тога. 

Према Драганиним речима, њих две су се потпуно спонтано помириле, без икаквих планова за тим и помпе, и Сека ће бити њена гошћа на снимању новогодишње емисије за ДМ телевизију, на којој сваке године традиционално угости највише колега. 

Фото ATA Images

"Ми смо биле добре колегинице, понекад смо се виђале. То је било поприлично онако ретко, осим на снимањима, али смо биле јако драге једна другој. Она је мени била сва симпатична у најпозитивнијем смислу. Она је из Босне, као и мој супруг, и ту се јако лепа конекција направи. Испале смо поприлично наивне, јер су неки новинари испричали неку причу да је Сека за мене рекла неке ружне ствари, мене је то заболело. Ја сам поверовала тим неким људима, тако да смо обе испале наивне. И кад смо се чуле, она је била љута како сам ја уопште могла да поверујем у то и онда смо једноставно заћутале. Ја сам ћутала зато што ме заболело, а она јер је љута. Летос сам се срела са Секом и њеним супругом на аеродрому, када ме је Тони испратио. Ту смо се поздравиле као да ничега није било. Шта чини босанска веза? Тони ми се после тога јавио, рекао да се видео са Секом. Када је дошло снимање, људи из организације су је питали да ли би дошла на снимање, она је са задовољством пристала. Има седам-осам година како не причамо. Ово је једноставна, природна прича, ништа није исфорсирано", испричала је Драгана и одговорила на питање да ли још са неким од колега није у коректним односима. 

Фото: Сека Алексић/Инстаграм

"Ја немам откопане ратне секире. Ја никада ништа лоше нисам рекла ни за кога. То ако је неко други радио, на њему је да закопа ратне секире, а ја сам увек отворена за закопавање ратних секира", поручила је музичка звезда, а новинаре је занимало да ли ће лично дочекати Секу на снимању.

"Наравно да ћу бити ту, да ћу је дочекати, дочекаћу је, као и све моје колеге", рекла је Драгана Мирковић. 

(24седам.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

СЛУЧАЈ из седамдесетих година прошлог века у Зеници остао је забележен као један од бруталнијих злочина у историји СФР Југославије.

02. 02. 2023. у 21:00

Коментари (1)

Ану сви знате, а ово је СИН Бранислава Лечића из првог брака