АЛЕК БОЛДВИН ЋЕ НАСТАВИТИ СНИМАЊЕ ФИЛМА "RUST": Део пројекта и муж убијене Халине Хачинс

Novosti online

05. 10. 2022. у 17:02

АЛЕК Болдвин ће наставити да снима филм Rust у јануару 2023. године након што је постигао поверљиву нагодбу са супругом убијене сниматељке Халине Хачинс, пише Daily Mail.

АЛЕК БОЛДВИН ЋЕ НАСТАВИТИ СНИМАЊЕ ФИЛМА RUST: Део пројекта и муж убијене Халине Хачинс

Фото: Танјуг/АП Пхото

Метју Хачинс ће бити извршни продуцент филма и рекао је да су се он, продуценти и Болдвин сложили да је смрт његове супруге била "страшна несрећа".

- Постигли смо нагодбу, која подлеже судском одобрењу, за нашу неправедну смрт против продуцената филма "Rust", укључујући Алека Болдвина и "Rust Movie Productions, LLC". Као део тог поравнања, наш случај ће бити одбачен - објавио је јутрос Метју Хачинс и додао:

- Снимање филма "Rust", за који ћу сада бити извршни продуцент, наставиће се са свим првобитним главним играчима у јануару 2023. године. Немам интереса да се упуштам у оптужбе или приписивање кривице (продуцентима или господину Болдвину). Сви верујемо да је смрт Халине била ужасна несрећа. Захвалан сам што су се продуценти и заједница око послова забаве окупили да одају почаст Халини и њеном последњем раду - навео је Хачинс.

Подсетимо, Халина Хачинс је убијена када је Алек Болдвин пуцао на сету филма "Rust", притом не знајући да се у пиштољу налази прави метак.

Компанија "Rust Movie Productions, LLC", преко свог адвоката Мелине Спадоне, изјавила је: „Драго нам је што су се стране окупиле како би решиле ову ствар, што, подложно судском одобрењу, означава важан корак напред у слављењу Халининог живота и одавању почасти њеном раду.“

Редитељ филма "Rust" Џоел Соуза одао је признање таленту и креативности Халине Хачинс - и рекао да је одлука да настави да ради на филму за њено наслеђе "горко-слатка".

- Сваки мој труд на овом филму биће посвећен одавању почасти Халинином наслеђу и да је учини поносном. Привилегија је да се ово заврши у њено име - рекао је Соуза.

Адвокат Алека Болдвина, Лук Никас из Квин Емануела, додао је: „Током овог тешког процеса, сви су задржали специфичну жељу да ураде оно што је најбоље за Халининог сина. Захвални смо свима који су допринели решавању ове трагичне и болне ситуације.“

(Телеграф.рс)

БОНУС ВИДЕО - СЕЋАЊЕ: Павле Вујисић није завршио глуму, али многима је могао да буде професор

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

КУРТИЈЕВО ЛУДИЛО НЕ СТАЈЕ: Хитна помоћ упућена ка мосту у Митровици и насељу Три солитера (ФОТО)

КУРТИЈЕВО ЛУДИЛО НЕ СТАЈЕ: Хитна помоћ упућена ка мосту у Митровици и насељу Три солитера (ФОТО)

ПОСЛЕ изненадног десанта такозване косовске полиције и представника Централне изборне комисије на зграду Општине у Зубином Потоку, Аљбин Курти неславно је окончао свој сулуди чин чији циљ је био да Србе на северу Косова и Метохије и физички натера да изађу на његове лажне изборе.

06. 12. 2022. у 15:22 >> 15:25

МНОГИ ЋЕ СЕ ИЗНЕНАДИТИ: Како се Његош заправо звао? Ословљавали су га са Петар и Раде, али је његово крштено име било другачије

МНОГИ ЋЕ СЕ ИЗНЕНАДИТИ: Како се Његош заправо звао? Ословљавали су га са Петар и Раде, али је његово крштено име било другачије

ВЛАДИКА ПЕТАР II Петровић Његош био је и остао упамћен као врло харизматична личност, маркантни владар, али и дубоко просветљена мисаона фигура о чему сведоче његова знаменита књижевна дела. Иако су у усменој традицији и писаној историји његов лик и дело опште познати, неки битни детаљи из његовог живота слабо су познати.

08. 12. 2022. у 18:51

Коментари (1)

ВЛАДА СРБИЈЕ ПОМАЖЕ ГРАЂАНИМА: Ево ко ће имати право на мање рачуне за струју