ПРВИ ПУТ ПОКАЗАЛА ЋЕРКЕ: Сара Џесика Паркер 13 година скривала близнакиње од медија (ФОТО)

Novosti online

01. 10. 2022. у 00:36

САРА Џесика Паркер одушевила је посетиоце премијере њеног последњег филма "Хокус Покус 2", када се појавила не само у друштву супруга, такође глумца Метјуа Бродерика, већ је и са ћеркама близнакињама које је за све ове године јавност ретко могла да види.

ПРВИ ПУТ ПОКАЗАЛА ЋЕРКЕ: Сара Џесика Паркер 13 година скривала близнакиње од медија (ФОТО)

Фото: ЕПА

Папарацо фотографије могу се набројати на прсте обе руке, а и Сара и Метју на све могуће начине покушавали су да заштите њихову приватност и осигурају им какво-такво, али ипак нормално детињство.

Због тога се чувена Кери Бредшо "скућила" у Њујорку, а не у Лос Анђелесу као друге звезде, где је са ћеркама, сином и мужем годинама у истом стану. Папарацима је строго забрањено да фотографишу њену децу, а сада, када су девојчице напуниле 13 година, коначно је решила да их покаже свету. 

Мерион и Табата, које је глумица добила преко сурогат мајке, израсле су у праве девојке, а за ову прилику су обукле хаљине и сандале са високим потпетицама. Сара је и даље заштитнички грлила своје девојчице, а у једном моменту им се придружио и Метју.

Сара и Метју имају и сина Џејмса који има 20 година, а медијима је познато да он студира у Њујорку и нема амбиције да се бави глумом као његови родитељи.

Фото: Profimedia

(Мондо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

МЕНИ НИЈЕ ДОБРО Милицу Павловић потресле ПРОВОКАЦИЈЕ Швајцараца - како је реаговала на меч