ЖЕНА НИКОЛЕ РОКВИЋА ПОКАЗАЛА ТРУДНИЧКИ СТОМАК: Подигла мајицу и поручује - Више није пивски (ФОТО)

Novosti online

26. 09. 2022. у 23:54

ПЕВАЧ Никола Роквић и његова супруга, бивша манекенка Бојана Баровић чекају треће дете, а недавно су открили да ће добити девојчицу.

ЖЕНА НИКОЛЕ РОКВИЋА ПОКАЗАЛА ТРУДНИЧКИ СТОМАК: Подигла мајицу и поручује - Више није пивски (ФОТО)

Фото: Инстаграм/Бојана Баровић

Бојана Баровић ужива у трудноћи, а сада је са својим пратиоцима поделила фотографију којом је све разнежила. Наиме, она је позирала у огледалу, док је у првом плану био њен труднички стомак, пише Блиц.

- Радосни моменат кад стомак прерасте из пивског у труднички - написала је она у опису обајве.

Иначе, Николин брат Марко Роквић чека друго дете са супругом Саром Роквић, а њих двоје чекају дечака.

Бојана је, иначе, прошлог месеца открила са чим се бори у трећој трудноћи.

- Неки од вас су приметили да у протеклих месец и више дана баш и нисам била најактивнији члан ове наше заједнице, а разлог томе је била лепота првог триместра - мучнина. Овај пут ме је затекла неспремну јер сам се погордила, с обзиром на то да су прве две трудноће биле знатно боље по том питању - навела је на почетку на Инстаграму.

- Али, ово вам пишем из другог разлога, а то је моје запажање и начин на који сам се носила са тим. У самом почетку сам упала у стадијум препуштања и буквално ниједну обавезу (сем око деце) нисам могла да одрадим како треба. То је кратко трајало, јер сам схватила да је и то једна врста борбе и тренутно стање коме не смемо баш тако лако да се предамо - додала је она.

- И иако ми мучнине нису од тог сазнања престале, престао је њихов континуитет и моја глава се више није бавила само тиме! Бар на кратко сам успевала да се избацим из тог стања и радим друге ствари и некако научим да функционишем и саживим се са овим, на сву срећу краткотрајним стањем… Знам да вас је много које сте у овом истом дивном стању, са некад не тако дивном свакодневницом и баш вама пишем у нади да ћете бар понекад снагом воље помоћи себи - закључила је тад Бојана.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

КАКО ПРЕПОЗНАТИ ЛАЖОВА? Пет нервозних навика које их одају