"ДУШЕ СУ НАМ СЕ ПОВЕЗАЛЕ, БИЛА САМ ПОТРЕСЕНА": Дан након очеве смрти, Кристина Ковач доживела необичну сцену

Новости онлајн

24. 09. 2022. у 22:40

ОГЛАЗАК легендарног композитора Корнелија Ковач оставио је веклики тугу и бол. Велики уметник сахрањен је пре неколико дана у Алеји заслужних грађана на београдском Новом гробљу уз сузе и јецаје његових најближих.

ДУШЕ СУ НАМ СЕ ПОВЕЗАЛЕ, БИЛА САМ ПОТРЕСЕНА: Дан након очеве смрти, Кристина Ковач доживела необичну сцену

Фото: Зоран Јовановић Мачак/В. Данилов

Ковачеве наследнице пролазе кроз веома тежак период, а само дан након очеве сахране ћерка Кристина доживела је необичну ситуацију док је скрхана болом шетала по граду, пише "Блиц". 

- Данијел и ја идемо пешке ка Дому Синдиката Булеваром, и пролазимо поред кафеа на ћошку са Таковском/Кнеза Милоша. Видим девојку која седи сама у башти, делује да нешто учи, сретну нам се погледи. Прођемо ми. Након једно 5-6 метара, чујем иза себе "Извините, извините!" и окренем се и видим да нам је та иста девојка притрчала. Каже она "Ја сам оставила ствари у башти кафића, ви сте Кристина, јел’ да?" Ја са полуосмехом климнем главом, а она ће на то, врло јасним тоном пуним саосећања и јасног значења "Јел’ могу ја вас само да загрлим?"- почела је Кристина причу о ситуацији која је дубоко дирнула.

- Никад ме нико није питао нешто а да буде сасвим јасно зашто и шта је хтео. Није она хтела да се сликамо или да ме упозна. Она је хтела да ме загрли, топло и дуго, да ми пренесе колико осећа моју тугу и колико жели да ми пружи бар мало љубави и утехе, јер је проценила да ми тога треба. Загрлила ме и дуго ме само тако држала, и душе су нам се некако повезале, бар на тај дугачак трен. Онда ме пустила и рекла само "Уз вас сам, само сам хтела да то знате". И оде. И Данијел и ја били смо потресени и ганути - испричала је Корнелијева наследница која не крије да јој након породичне трагедије свака топла реч и загрљај много значе.

Иако је открила да јој се након сусрета са непознатом девојком десило нешто чудесно, решила је да сачува за себе и другом приликом подели са пратиоцима на друштвеним мрежама.

Подсетимо, Корнелије Ковач преминуо је од последица корона вируса у 81. години живота у Београду.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ПОСЛЕ ПОРАЗА: Савић упутио поруку Митровићу