ЊЕНИ РОДИТЕЉИ СУ БРАНИЛИ ЊИХОВУ ЉУБАВ: Ево како изгледа супруга Дина Мерлина, отео је, па су се венчали

Novosti online

24. 09. 2022. у 20:35

СУПРУГА певача Дина Мерлина, Амела, са којом он има двоје деце, ретко се појављује у јавности, а њихова љубавна прича многе интригира.

ЊЕНИ РОДИТЕЉИ СУ БРАНИЛИ ЊИХОВУ ЉУБАВ: Ево како изгледа супруга Дина Мерлина, отео је, па су се венчали

Фото: Милена Анђела

Како је певач једном и сам рекао, пре брака били су у вези пет година,  пише Блиц.

- Са својом женом Амелом сам од седамнаесте године и још ми је лепо. Немам проблема ни скандала. Додуше, нисмо у браку толике године, јер смо се забављали скоро пет година - враћа Мерлин свој филм успомена.

Амелини родитељи су били против љубави са Дином, јер је био сиромашан момак, а она је студирала архитектуру и имала "и птичијег млека".

- Борили смо се, крили, али нико нас није могао раставити. Након пет година смо се тајно венчали. Било је то романтично венчање, иако сам своју жену дословно отео. Уз нас су били само мој кум и Амелина сестра која је била кума. Говор матичарке био ми је предуг, стално сам гледао ка вратима да не би неко наишао и покварио нашу срећу - казао је он.

- Након венчања отишли смо на брачно путовање у Дубровник, а кад смо се вратили, преселили смо се мојој мајци и одмах осетили удар свакодневице. Мене је чекала велика одговорност за породицу и тежак рад, а Амелини родитељи били су толико љути да пола године нису хтели ни да чују за њу - сећао се Мерлин тих времена и додао:

- Али ето, време лечи све, па ме данас Амелини родитељи воле и више него што заслужујем.

Својевремено је рекао да никада неће заборавити тренутак кад се после прве турнеје по Југославији вратио кући празних џепова и гладан.

- Моја жена је стајала на вратима, дочекала ме са бебом. Наида је можда имала пола године, а супруга Амела је баш завршавала архитектуру. Тихо ме је упитала: "Јеси ли нам шта донео? Немам за млеко". Ја нисам имао ни један једини динар. Нисам донео ништа, јер нисам ништа зарадио. Били су ту велики трошкови. Дао бих све да сам те ноћи могао одговорити: "Да, донео сам 100 марака" - казао је Дино својевремено.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

КУРТИЈЕВО ЛУДИЛО НЕ СТАЈЕ: Хитна помоћ упућена ка мосту у Митровици и насељу Три солитера (ФОТО)

КУРТИЈЕВО ЛУДИЛО НЕ СТАЈЕ: Хитна помоћ упућена ка мосту у Митровици и насељу Три солитера (ФОТО)

ПОСЛЕ изненадног десанта такозване косовске полиције и представника Централне изборне комисије на зграду Општине у Зубином Потоку, Аљбин Курти неславно је окончао свој сулуди чин чији циљ је био да Србе на северу Косова и Метохије и физички натера да изађу на његове лажне изборе.

06. 12. 2022. у 15:22 >> 15:25

Коментари (1)

ПОРОДИЛА СЕ НАТАША КОВАЧЕВИЋ: Лепе вести у дому кошаркашице, беба добила моћно име (ФОТО)