РЕМЗИЈЕВЕ БУДУЋЕ КУЛИНАРСКЕ ЗВЕЗДЕ: Премијера најновијег ријалитија славног шкотског кувара
МОГУЋЕ је да би куварима, шефовима, конобарима и менаџмент-особљу бројних ресторана широм света више пријало да је он постао фудбалер, уместо кувар.
Фото Национална географија
Тако би, вероватно, избегли опасне критике које су добијали од Гордона Ремзија, чувеног мајстора кухиње. А тако би и било да овај познати Шкот није у 19. години повредио колено, па је уместо са фудбалском лоптом заиграо кутлачом и варјачом. Калио се на француској кухињи, а после деценије проведене по кухињама Лондона, коначно се 1997. године осмелио да отвори сопствени ресторан, који се данас дичи са чак 15 престижних Мишелин звездица. Годину касније, постаје и ТВ лице које ће славу стећи 2004. године, као водитељ кулинарског шоу програма "Паклена кухиња". А да Гордон Ремзи (1966) јесте "шеф из пакла" уверили су се, заиста, многи којима је "утерао" страх у кости и сузе у очи. Но, после тога су му били захвални, јер су кухиње њихових ресторана много боље радиле и, последично, много више зарађивале. У сваком случају, Ремзи је успео да се у мору популарних емисија из кухиње, и о њој, издвоји као неко чија се реч поштује, а јела с обожавањем дегустирају.
И увек му полази за руком да буде у врху листе популарности ТВ звезда чије емисије привлаче пажњу, без обзира што су око њега мишљења потпуно опречна. Док га једни обожавају, други не могу баш да га "сваре", а средине готово да нема. Да ли ће тако да остане и после најновијег серијала који нам је "скрчкао", сазнаћемо у Ремзијевој свежој емисији "Будуће кулинарске звезде Гордона Ремзија", која ће се на каналу 24Кичн емитовати од 2. септембра, петком, у 13.00. Баш пред ручак!
Можда нешто и преузмемо са те трпезе великог мајстора. У овом фришком ријалитију, један од најпознатијих светских кувара ће се кроз осам епизода упустити у потрагу за најузбудљивијим и најиновативнијим предузетницима у храни и пићу. У ери претплатничких бонова, безброј апликација за храну и високотехнолошку услугу доставе, Британија је усред кулинарске револуције. Али, Гордон ће и сада своју позицију на врхунцу прехрамбене индустрије искористити да нађе најбољег од 12 такмичара, које ће ставити на низ изазова и тако тестирати њихову личност и пословну способност.
Гордон Ремзи је спреман да уложи 150.000 фунти сопственог новца како би подржао победника и његову кулинарску идеју подигао на виши ниво. Али, да би неко добио подршку славног Ремзија, биће потребно више од сјајне идеје, јер он, поред тога, тражи - енергичност, посвећеност, страст и таленат.
Препоручујемо
ПРИЈАТЕЉИ И ПОДРШКА: Лепа Лукић и Боки 13 уживали на концерту Мирослава Илића (ФОТО)
10. 12. 2025. у 21:26
ВЕЛИКО УПОЗОРЕЊЕ ВУЧИЋА: За годину и по дана суочићемо се са великим ратом, нико више не жели да слуша другу страну
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић рекао је данас, на форуму "ГЛОБСЕЦ БЕЛТАЛКС: Београдски економски разговори", да више нема рационалности у међународној политици и да се ускоро спрема велики сукоб.
09. 12. 2025. у 20:57
НОВО РЕШЕЊЕ ЗА УКРАЈИНУ: Европа прави план у случају да се САД повуку из конфликта
ЕВРОПСКЕ дипломате припремају сценарио подршке Украјини у случају повлачења САД из конфликта, преноси Блумберг, позивајући се на изворе.
07. 12. 2025. у 13:19
Завршио глуму, па радио на мешалици, рат га удаљио од љубави - животни пут Јова Максића
ДЕТИЊСТВО глумца Јова Максића обликовало се у малој сеоској средини подно Динаре, у селу Плавно код Книна, где је породица живела због очевог свештеничког службовања. Рани период живота описује као време потпуне слободе и радости, када је готово читаво село било простор за игру и маштарије. У таквој атмосфери формирала се његова емотивна структура — везаност за заједницу, топлина породичних односа и захвалност за једноставне ствари.
07. 12. 2025. у 11:41
Коментари (0)