ПОНАШАО СЕ КАО ЧУДОВИШТЕ, ОСЕЋАЛА СЕ КАО ЊЕГОВ ТАЛАЦ? Извештај ФБИ открива ужасне детаље односа Анђелине и Бреда

Novosti online

19. 08. 2022. у 00:37

СТРАСТИ између бивших супружника Анђелине Џоли и Бреда Пита се не смирију.

ПОНАШАО СЕ КАО ЧУДОВИШТЕ, ОСЕЋАЛА СЕ КАО ЊЕГОВ ТАЛАЦ? Извештај ФБИ открива ужасне детаље односа Анђелине и Бреда

Фото: Танјуг/АП

Наиме, како пише Дејли Мејл, Анђелина је под лажним именом "Џејн До" подигла оптужницу против ФБИ (име женске особе чији идентитет није откривен) јер су агенти америчке обавештајне службе одбили да спроведу до краја истагу против њеног бившег мужа Бреда Пита због индицента који се догодио у приватном авиону из 2016. године.

Глумица је тражила је објављивање докумената ФБИ ослањањући се на Закона о слободи информација, а тај захтев је поднела пре 4 месеца, односно у априлу.

Подсетимо, у извештају из 2016. закључено је да Бред Пит није физички злостављао своју децу. Само четири дана касније, Анђелина је подела захтев за развод брака. Четири дана касније, 19. септембра, Џоли је поднела захтев за развод. Бред и Џолијева у браку су били 11 година, а њихова битка за децу и данас траје.

Анђелина и Бред који нису заједно од 2016. године имају шесторо деце: сина Медокса (21), Пакса (18), ћерке Шајло (16), Захару (17) и близанце Нокса и Вивијен (14). Анђелина је од маја прошле године имала пуно старатељство над децом, међутим, калифорнијски судија доделио заједничко старатељство више од четири и по године након што је поступак почео. У јулу је судија вишег суда у Лос Анђелесу искључен из спора због забринутости да је пристрастан јер није у потпуности открио своје пословне односе са адвокатима Бреда Пита.

Фото: АП

Овај догађај довео је до промене у одлуци о старатељству, враћајући се на претходно договорене услове из новембра 2018, где Анђелина Џоли има пуно старатељство док глумац има одређено дозвољено време старатељства. Како страни медији преносе, извори блиски Анђелини Џоли сматрају да је глумица поднела тужбу против ФБИ како би скренула пажњу јавности на оптужбе против Бреда Пита, тврдећи да већ годинама има тражене информације, наводи ТМЗ. Глумац је 2016. ослобођен јер "није било ни трунке доказа" који би подржали Анђелинине тврдње, навео је обавештен извор.

Сина вређао, нападао Анђелину

Foto: Profimedia

Бред Пит је наводно рекао Анђелини Џоли да једно од њене деце (Медокс) "изгледа као је*ено дете из "Цолумбине". Он је такође наводно рекао својој бившој жени да је она та која уништава њихову породицу. Пар се свађао у њиховом приватном авиону, открио је ФБИ извештај. Иначе, увреда упућена Медоксу била је везана за алузију на масакр у средњој школи "Цолумбине" 1999. године, када су ученици Ериц Харис и Дилан Клеболд убили 12 деце и учитеља.

Налази наводе да је Бред претио Анђелини и њиховој деци на лету из Француске за Лос Анђелес 14. септембра 2016. Глумица је тада наводно задобила повреде које је после предала агенту, док Пит негира да је насртао на Џолијеву. Глумица је такође додала да је било напетости током лета, те да се осећала као Бредов талац.

Фото: ЕПА

Пит је Анђелину наводно зграбио и гурнуо на зид, потом је ударио у плафон авиона и направио рупу. Када је једно од њихово деце почео да вређа, Анђелина је насрнула на њега како би га спречила да физички нападне дете. Како Анђелина описује, Бред се понашао као чудовиште и стално се жалио на њихову децу. Она је такође додала да је њена породица била у шоку као и да нису знали шта да раде.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (2)

ОКАНОВИЋ ТОКОМ РАТА ЖИВЕО У ЛАЗОВИЋЕВОМ ДОМУ: Због онога што је учинио за мене, првом сину сам дао име Данило