НЕ ЗНАТЕ ДА ЛИ ЋЕТЕ ОПЕТ ЧУТИ, ВИДЕТИ И ХОДАТИ: Глумац Ештон Кучер проговорио о тешкој болести - Имам среће што сам жив (ВИДЕО)

Novosti online

09. 08. 2022. у 00:28

ГЛУМАЦ Ештон Кучер који се прославио улогом у клутној серији "Веселе седамдесете", проговорио је о тешкој болести с којом се сусрео.

НЕ ЗНАТЕ ДА ЛИ ЋЕТЕ ОПЕТ ЧУТИ, ВИДЕТИ И ХОДАТИ: Глумац Ештон Кучер проговорио о тешкој болести - Имам среће што сам жив (ВИДЕО)

Фото: ЕПА

Познати глумац који је 2021. године завршио чак два пута у болници и то због тога што је јео само једну воћку открио је да га је аутоимуни поремећај оставио без способности да види, чује или хода. Ештон Кучер открио је с каквим последицама се сусрео.

- Пре две године, имао сам тај чудан, супер редак облик васкулитиса који ми је оборио вид, покварио ми је слух, уништио моју равнотежу - рекао је Кучер (44) и додао да му је требало око годину дана да поново изгради свако чуло.

Васкулитис је веома редак аутоимуни поремећај који може изазвати упалу крвних судова, што резултира ограниченим протоком крви. Постоји много врста васкулитиса, али већина утиче на најмање један орган.

- Не цените то баш док не нестане - рекао је Кучер. - Док не кажете, 'Не знам да ли ћу икада моћи поново да видим, не знам да ли ћу икада моц́и поново да чујем, не знам да ли ћу икада поново моћи да ходам.

Фото: ЕПА

 

- Имам среће што сам жив - додао је он, преноси "Паге Сиx".

Сада потпуно опорављен од ужасног здравственог страха, глумац каже да не дозвољава да му било који изазов стане на путу ка успеху.

- Оног тренутка када почнете да видите своје препреке као ствари које су направљене за вас, да вам дају оно што вам треба, тада живот почиње да постаје забаван, зар не? Почињете да сурфујете изнад својих проблема уместо да живите испод њих - рекао је Кучер, који са супругом Милом Кунис има двоје деце.

(Мондо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (0)

ОКАНОВИЋ ТОКОМ РАТА ЖИВЕО У ЛАЗОВИЋЕВОМ ДОМУ: Због онога што је учинио за мене, првом сину сам дао име Данило