ЗАГРЉАЈИ И ПОЉУПЦИ: Селена Гомез у вези с пријатељем Милоша Биковића?

Novosti online

08. 08. 2022. у 22:09

ПЕВАЧИЦА и глумица Селена Гомез већ неколико дана ужива у присуству италијанског шармера Андреа Јерволина, а шушка се да међу њима постоји и нешто више.

ЗАГРЉАЈИ И ПОЉУПЦИ: Селена Гомез у вези с пријатељем Милоша Биковића?

Фото: ЕПА

Већ неко време уживају у Италији - филмски продуцент и певачица ухваћени су у вожњи гондолом, а протекле недеље заједно су дан провели на луксузној јахти.

Селена и Андреа су били повезани у прошлости, уз наговештаје да су више од пријатеља, али никада није потврђено да се забављају. У ствари, извор је недавно рекао да је певачица сингл:

- Селена се тренутно не забавља ни са ким одређеним. Отворенија је за љубав, али је такође веома фокусирана на себе и свој посао. Она је на веома здравом месту, осећа се фантастично и ментално, физички и емоционално здраво - пренео је Еле.

Андреа Јерволино је врло успешан продуцент, оснивач је више компанија, а домаћој јавности је познат због његовог пријатељства и сарадње с нашим Милошем Биковићем.

Њих двојица су се упознали пре неколико година у Риму, док је наш глумац радио на филму с Антониом Бандерасом, након чега је Андреа решио да у Србији отвори огромни студио за анимацију и компанију Иерволино Ентертаинмент.

(Б92)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

УДАРИО ГРОМ У АЕРОДРОМ НИКОЛА ТЕСЛА: Обустављен саобраћај, оштећена писта, службе процењују штету

УДАРИО ГРОМ У АЕРОДРОМ НИКОЛА ТЕСЛА: Обустављен саобраћај, оштећена писта, службе процењују штету

ПОЛЕТНО слетну стазу београдског аеродрома "Никола Тесла" погодио је гром и том приликом направио оштећење, због чега су полетања и слетања авиона привремено обустављена, саопштено је са аеродрома.

27. 09. 2022. у 16:38

Коментари (0)

ИЗНЕНАДНА СМРТ ЈЕ ПРЕКИНУЛА ЉУБАВ: Он је био муж Јелице Сретеновић - глумица се након губитка заветовала на самоћу