"ЕГЗИТОВ" ФЕСТИВАЛ 2023. У МАКЕДОНИЈИ: Журка у Струмици 7. септембра најављује изненађење

В. Н.

02. 08. 2022. у 16:30

ФЕСТИВАЛ "Егзит" најавио је да ће 2023. покренути фестивал и у Северној Македонији, а претходиће му велика Get EXITed журка 7. септембра у Струмици, на којој ће наступити низ интернационалних и регионалних музичких звезда.

ЕГЗИТОВ ФЕСТИВАЛ 2023. У МАКЕДОНИЈИ: Журка у Струмици 7. септембра најављује изненађење

Фото Н. Карлић

- Get EXITed стиже 7. септембра у Струмицу - рекао је градоначелник Коста Костадинов.

- Обећавамо много дружења, добре музике и лепих изненађења. Позивам све народе Балкана да дођу у Струмицу, да заједно отворимо једно лепо и велико поглавље нашег отвореног Балкана.

Из "Егзит" тима поручују да једна од основних визија овог пројекта увод у креирање новог македонског фестивала, који ће постати нова важна туристичка атракција Балкана.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

ЗАТО СЕ ПОВУКАО ИЗ ПОЗОРИШТА: Јовановић се већ пет година бори са болешћу и боловима, а покојном женином оцу ће испунити жељу

ЗАТО СЕ ПОВУКАО ИЗ ПОЗОРИШТА: Јовановић се већ пет година бори са болешћу и боловима, а покојном женином оцу ће испунити жељу

КАДА се глумац Драган Гаги Јовановић 2018. године повукао из позоришта због јаких болова у леђима услед дискус херније, није ни слутио да ће пауза трајати близу пет година.

06. 02. 2023. у 13:11

Коментари (0)

СОЧНО ТЕЛЕЋЕ ПЕЧЕЊЕ У РЕРНИ: По рецепту најискуснијих кувара - тајна је у брашну