ЋАНА ОТКРИЛА КАКО ЈЕ ПОБЕДИЛА РАК: Ниједног момента се нисам уплашила

Novosti online

24. 07. 2022. у 10:06

ПЕВАЧИЦА Станојка Бодирожа Ћана имала је тешке периоде у животу, о чему је и сама говорила у медијима.

ЋАНА ОТКРИЛА КАКО ЈЕ ПОБЕДИЛА РАК: Ниједног момента се нисам уплашила

Фото: Принтскрин

Наиме, она је 2013. године установила да болује од опаке болести, коју је на сву срећу рано открила.

- Тај чувени пад са моста догодио се 2011. године у близини Добоја. Паркирала сам ауто мало даље од куће, па сам морала пешке да пређем мост који нема ограду. Када сам стигла на мост, срела сам две жене које су ме нешто питале, па сам се у ходу окренула да им одговорим и тако сам несмотрено дошла до ивице и пала с моста. Поломила сам десну руку, три ребра и скочни зглоб леве ноге. Доле су поток и растиње, могла сам и кичму да сломим. Два месеца сам била у гипсу, па још толико на рехабилитацији - рекла је певачица.

Две године касније оболела је од тумора.

- Није било никаквих симптома, једноставно сам једно јутро устала и помислила да треба да идем код лекара. Када ми је саопштено да имам тумор, себи сам рекла: "Добро, у животу сам имала много борби које сам добила. Ова је мало тежа, али ћу и њу добити." Ту болест сам схватила као упозорење, а не као казну. Била сам сигурна да ћу изаћи као победник, ниједног момента се нисам уплашила - испричала је Ћана.

Годину дана је трајала борба са тумором.

- Скоро целу 2013. годину сам се борила. Срећа, па сам отишла на време, избегла сам хемотерапије и зрачења, јер је тумор био у зачетку. Верујте ми, у том периоду сам имала потребу да изгледам боље него што се осећам. На контроле сам одлазила нашминкана, са све оним дреновима, да покажем и себи и другима да сам добро. Операцију сам поднела одлично, али сам имала проблем са бактеројом стафилококом, која ми је умало дошла главе и због тога су морали хиш два пута да ме оперишу. Супруг је био у већем страху од мене. Кад су ми рекли да је дијагноза лоша, он је возећи кући промашио све улице, ишао је у контрасмеру. Морала сам да га смирујем. Ја уопште нисам паничила. Свака болест служи да нас подучи, осим ако се не открије прекасно. То сам схватила, зато сам након борбе снимила песму "Биће свега само неће нас" - завршила је Ћана своју исповест.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

УБЕЂИВАЛИ ГА ДА ЋЕ ПОКОЈНИЦА ДОЋИ ТОКОМ НОЋИ: Отац Предраг се нашалио са сељанима - и зарадио 100 евра