ИПАК ЋЕ ЈОШ ДА ГЛУМИ: Камерон Дијаз, захваљујући Џејмију Фоксу, враћа се из пензије

Novosti online

03. 07. 2022. у 00:20

ГЛУМИЦА Камерон Дијаз, која је званично потврдила да се повлачи из Холивуда 2018. године, требало би да глуми у новом Нетфликсовом филму „Повратак у акцију“, заједно са Џејмијем Фоксом.

ИПАК ЋЕ ЈОШ ДА ГЛУМИ: Камерон Дијаз, захваљујући Џејмију Фоксу, враћа се из пензије

Фото: ЕПА

Последња улога у доугометражном играном филму Камерон Дијаз била је 2014. године када је заједно са Џејмијем Фоксом глумила у филму Ени.

- Џејми Фокс само ти можеш да ме вратиш у акцију - рекла је глумица у разговору који је Фокс снимио и објавио на свом профилу на Инстаграму и Твитеру.

Нетфликс још није одредио датум објављивања филма, али је Фокс најавио да би продукција требало да почне ове године.

- Узбуђена сам, али не знам како ћу ово да урадим, знаш? - каже Камерон.

Фокс је у разговор укључио и квотербека Тампа Беј баканирса Тома Брејдија. Брејди, који је освојио седам титула на Супербоулу, повукао се раније ове године, али се вратио из пензије само неколико недеља касније.

- Разговарао сам са Џејмијем и рекао је да вам треба неколико савета како да се вратите из пензије. Релативно сам искусан када је то у питању - нашалио се Брејди.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Foxx (@iamjamiefoxx)

Иако није била толико активна у Холивуду последњих година, Дијазова је била заузета промовисањем новог бренда органског вина. Прошле године, Камерон Дијаз је изјавила да, као мајка, више не може да замисли да буде на снимању 16 сати дневно.

- Хоћу ли икада поново снимити филм? Не желим, али хоћу ли? Не знам. Немам појма. Можда. Никад не реци никад - рекла је тада.

Камерон Дијаз се удала за певача из групе Good Charlotte Бенџија Мадена 2015. године, а њих двоје имају једно заједничко дете, Радикса, рођеног 2020. године.

(РТС)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ПЛЕМИЋКО ПОРЕКЛО Ово је право презиме Ирфана Менсура - моћан разлог зашто га је променио: Родитељима није сметало