ЗАБОРАВИЛА ПИКЕА, ШЕТА МЛАЂЕГ И ЗГОДНИЈЕГ: Шакира не скида осмех због мистериозног мушкарца (ФОТО)

Novosti online

01. 07. 2022. у 21:12

КОЛУМБИЈСКА певачица Шакира је можда доживела јавну превару од Ђерара Пикеа, али како ствари стоје, није дуго патила.

ЗАБОРАВИЛА ПИКЕА, ШЕТА МЛАЂЕГ И ЗГОДНИЈЕГ: Шакира не скида осмех због мистериозног мушкарца (ФОТО)

Фото Instagram/shakira

Папараци су је у више наврата видели веома добро расположену, а након појављивања у неким емисијама, лепа Колумбијка побрала је комплименте да никад боље није изгледала.

Да заиста живи живот пуним плућима доказале су и најновије фотке које су настале на плажи. Певачица није скидала осмех са лица, а друштво јој је, поред сина Милана, и инструктора сурфовања, правио и мистериозни мушкарац чије друштво јој је, очигледно, веома пријало.

Момак ју је све време забављао, те се чинило да се Шакира заиста сјајно проводи, а од момента када су се фотке нашле на мрежама, људи су коментарисали да је најмање што је заслужила то да буде срећна.

Иначе, последњих дана певачица се поново нашла у жижи јавности након што се сазнало како су је третирале друге супруге и девојке фудбалера. На првом месту, негативно ју је коментарисала Месијева супруга Антонела Рокузо која јој је дала надимак "шефице" јер наводно стално "газдује" и наређује Пикеу.

Шпански медији су писали да због тога никада није била прихваћена међу женама фудбалера, а ситуацију је додатно подгрејала и Пикеова бивша са којом је био када је упловио у везу са Шакиром, а која је иначе добра Антонелина пријатељица.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

(Wanted)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

МИСЛИЛА САМ ДА ОВАКО НЕШТО НЕ ПОСТОЈИ: Јелена објавила слику из Црне Горе - остала у ШОКУ (ФОТО)