ЗАР ЈА НАЈБОЉА ДА КРАДЕМ ПЕСМЕ? Ана Николић ипак отпевала Миличину верзију нумере "Проверено"

Novosti online

27. 06. 2022. у 13:24

ТАКО се у последње време све чешће на друштвеним мрежама појављују снимци са наступа ове две певачице и реакција публике на њихове верзије песме која је за кратко време постала велики хит.

ЗАР ЈА НАЈБОЉА ДА КРАДЕМ ПЕСМЕ? Ана Николић ипак отпевала Миличину верзију нумере Проверено

Фото: Принтскрин Инстаграм/Ана Николић

Након што се на Тиктоку појавио снимак на коме Милица у току извођења поменуте песме провоцира Ану речима: "Ево је Ана Николић лево", сада се појавио и снимак са Аниног наступа у Новом Саду.

Наиме, Ана је одлучила да спусти лопту, па је, на изненађење својих фанова, у току наступа певала и Миличину верзију песме "Проверено", али за коју није знала текст, па је импровизовала.

- Сваки му је нови дан емотивно полупан... Тарарарира... - певала је Ана, а онда у свом стилу додала:

- Зар ја најбоља од свих да крадем песму!? Не знам зашто људи то пишу? Али ја добро играм ту улогу... И даље сам слаба на коњак.. И вотку - обратила се Ана након песме публици, што је изазвало право одушевљење присутних.

Подсетимо, песму "Проверено" Милица Павловић је уврстила на свој албум, а јавност је била изненађена када је испливао демо снимак Ане Николић. Многи су на друштвеним мрежама писали како је Ана много емотивније отпевала песму, коју је по први пут отпевала и на недавно одржаном наступу у Београду.

Овај случај ће завршити на суду, а Милица је пре неколико недеља у "Амиџи шоуу" прозвала колегиницу.

- Срам је било, свог имена, каријере, ја сам као девојчица и до пре недељу дана јако поштовала лик и дело Ане Николић, ја сам гледала у Ану Николић као у певачицу врцаву, и да данас, прво што је од ње отишао демо снимак, данас је објављен на Јутјуб каналу неке тамо продукције као званична песма Ане Николић, па излази са том песмом и изговара реченицу: "И да кренемо са мојом новом песмом, фали ми друга строфа да је објавим" - рекла је тада Милица, док је Ана имала да поручи следеће:

- Не желим заиста да учествујем у нечему што са мном има везе 1%, заправо ја са овим имам 0% везе. За расплет приче зовите Достојевског. Када су три дана пре званичног изласка мог албума изашли демои песама, нико се толико није тиме бавио. Како то снимци напуштају студио, треба питати музичког продуцента. А у сеоске приче се не мешам, немам опрему да се ваљам у том блату. Ја немам везе са тим - поручила је Ана за медије.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

НАЈБОЉИ ОД НАЈБОЉИХ: Луксуз који је непревазиђен, употпуњен невероватном природом и у потпуној интими зелених брдашца Бодрума