ОТВОРЕН ФЕСТИВАЛ СКАЛЕ: После седам година обновљена традиција - Херцег Нови сија у пуном сјају (ФОТО)

Новости онлине

26. 06. 2022. у 21:00

МУЗИЧКИ спектакл "Скале 2022", наставак чувеног фестивала "Сунчане скале", отворен је вечерас 26. јуна у Херцег Новом, а прве вечери фестивала наступиће музичке звезде Милица Павовић и Саша Матић.

ОТВОРЕН ФЕСТИВАЛ СКАЛЕ: После седам година обновљена традиција - Херцег Нови сија у пуном сјају (ФОТО)

Новости

Овог лета биће обновљена традиција, после тачно седам година након последњих "Сунчаних скала" у Херцег Новом, о представљања најновијих хитова популарне музике кроз нови фестивал "Скале", данас је одржана и прес конференција.

- Желимо да Херцег Новом и Црној Гори поклонимо фестивал за памћење, јер овај фестивал је увршћен у догађаје националног интереса.Сигурна сам да ће фестивал изнедрити много хитова, који ће дуго слушати - рекла је извршна директорка компаније Мтел, Татјана Мандић.

Новости

На конференцији је говорио и председник општине Херцег Нови, Стеван Катић који је презадовољан како је почела туристичка сезона у овом граду:

-Фестивал се максимално испромовисао, а самим тим и Херцег Нови. Видео сам да је данас у Херцег Новом 15.000 туриста, то је скоро 30 одсто више него претходне године - рекао је председник општине Kатић.

Да је заиста реч о једном мега пројекту, потврдио је о директор Радија С, Предраг Анђелковић, и напоменуо да је у организацију укључено скоро хиљаду људи. 

Циљ им је био да се направи регионалну платформу где ће извожачи понудити најбоље од себе, а публика дати крајњу оцену.

Новости

- Надам се да је ово почетак улагања у једну индустрију и надам се да ћемо имати партнера и у годинама које долазе јер без великих компанија овако нешто не би било могуће - рекао је он.

Певач  Жељко Васић подсетио се и својих првих музичких корака, који су поникли управо у овом граду, када је наступио са својим мега хитом "Жена као ти" и нагласио да је јако важно подржати нашу поп сцену.

- Са великим нестрпљењем очекујем отварање фестивала и радујем се свом наступу - рекао је Васић.

Ту је била и певачица Ана Станић која није крила задовољство што се фестивал враћа на велика врата и похвалила импонзантну бину која ће ове године засијати у пуном сјају.

Новости

- За нас поп музичаре је изузетно важно да имамо платформу на којој можемо пласирати музику, да то не буде само дигитална сфера - истакла је.

"Наше море, наше скале" 

Фестивал "Скале", под слоганом "Наше море, наше скале" трајаће три дана и то 26, 27. и 28. јуна.

Најреномираније звезде из Црне Горе и региона потврдиле су своје учешће на фестивалу и то са новим композицијама.

Ово су само нека од имена: Бојан Маровић, Жељко Васић, Сара Јо, Невена Божовић, Владана Вучинић, Андреа Kоевска, Ана Бебић, Милица Павловић и многи други.

Несумњиво да нас крајем јуна чека добра забава у Црној Гори. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

САУЧЕШЋЕ ПОРОДИЦАМА, ИЗДРЖИТЕ Познати потресени масакром на Цетињу - бројне објаве на мрежама, отказани наступи