НИКОЛИНА ПИШЕК ПОСЛАЛА БРУТАЛНУ ПОРУКУ СВЕКРУ МИШИ ГРОФУ: "Бол му је помутила разум, могао би да покуша да буде бољи деда..."

Новости онлајн

23. 06. 2022. у 10:49

НИКОЛИНА Пишек је одговорила да је њеном свекру Виктору Ристићу бол за сином помутила разум јер је јавно изнео низ оптужби на њен рачун после смрти супруга Видоја Ристића.

НИКОЛИНА ПИШЕК ПОСЛАЛА БРУТАЛНУ ПОРУКУ СВЕКРУ МИШИ ГРОФУ: Бол му је помутила разум, могао би да покуша да буде бољи деда...

Фото: Н. Скендерија/АТА имагес

Ристићево иступање и њено блаћење у јавности назвала је срамним:

- Са жаљењем разумем оца којему је бол помутила разум. Срамим се уместо њега. Жао ми је што ни у овим тренуцима не поштује достојанство породице и свог покојног сина, нити своје особно достојанство. Могао би Виктор покушати бити добар деда за обе своје унуке. Од њега не очекујем ништа осим да се испоштује закон који је врло јасан. Ово што он ради није питање само кршења закона него и доброг одгоја и елементарних цивилизацијских норми - рекла је Николина Пишек за Курир.

Подсетимо, њен свекар је у интервјуу рекао да је љут и бесан на снају Николину која је одмах после Видојеве смрти од њега тражила новац.

- Николина је једна болесна жена. Та жена је поново дошла у Београд само због новца. Дошла је да заврши кућу, није она дошла да да помен 40 дана мом сину. Битно јој је било само да се кућа на којој су радили заврши. Причала је да би Видоје само то желео највише на свету. Покушавао сам да јој објасним и кажем: "Николина, син ми се није охладио, званична обдукција није стигла, а ти би новац за кућу! Та кућа за коју си ти инсистирала да се заврши, она га је убила." Она тражи свеске у којима је водио евиденцију. Хоће да има увид у све. Битно је само да се троши, какве везе има што је Видоје умро. Прва Видојева супруга Лана је чаролија од жене. Долази да ме обилази, а Николина је само вуче за рукав да јој прави друштво. Шта друго да ради овде кад дође у Београд - казао је Миша раније за Републику.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је данас да се он не бори ни за Владимира Путина, ни за Џозефа Бајдена, већ за грађане Србије и државу Србију, и да га не интересује шта имају да му поруче страни лидери, већ да гледа да у овим тренуцима Србија не буде на њиховом удару.

28. 09. 2022. у 13:20

НИЈЕ СЕ ЗНАЛО ГДЕ ПОЧИВА: Ђузин гроб је годину био тајна за све, а жена му је у последњим данима забранила контакт с колегама

НИЈЕ СЕ ЗНАЛО ГДЕ ПОЧИВА: Ђузин гроб је годину био тајна за све, а жена му је у последњим данима забранила контакт с колегама

НЕШТО мање од годину дана после смрти легендарног глумца, јавност и Ђузине колеге нису знали где могу да запале свеће и однесу цвеће.

29. 09. 2022. у 18:04 >> 18:07

Коментари (1)

ЈЕДАН ЛАНАЦ – ТРИ СЈАЈНА ХОТЕЛА: Одаберите Xanadu у Белеку или Бодруму сад, а оним у Макадију обрадујте себе у сред зиме