ЏОНИ ДЕП ПОСТАО "ТИК-ТОКЕР": Глумац отворио профил на популарној друштвеној мрежи

В. Н.

08. 06. 2022. у 10:20

ЏОНИ Деп је одлучио да још више буде у контакту са својим обожаваоцима, па је тако отворио профил и на друштвеној мрежи "Тик-Ток".

ЏОНИ ДЕП ПОСТАО ТИК-ТОКЕР: Глумац отворио профил на популарној друштвеној мрежи

Фото ЕПА

За мање од дана, запратило га је скоро четири милиона људи, а тај број не престаје да расте. Деп је у опису профила написао "Повремени глумац" и већ тиме одушевио своје фанове, који су нестрпљиви да њихов миљеник почне да "качи" видео-снимке. Корисници тренутно најпопуларније мреже коментаришу да му је то био прави потез.

Иначе, холивудски глумац је после суђења са бившом супругом Амбер Херд, када је суд у Вирџинији донео пресуду у његову корист, активан на све стране.

Познато је да је Џони Деп боравио у Великој Британији на концертима са музичарем Џефом Беком, па је чак пропустио и последњи дан суђења. Њих двојица су недавно објавили да ће следећег месеца издати нови заједнички албум, што је обрадовало све његове пратиоце. Са британским гитаристом Беком забављао се у индијском ресторану у Бирмингему, славећи и тако победу из суднице.

СЕСТРА АМБЕР ХЕРД

ВИТНИ Енрикез, сестра Амбер Херд, која је сведочила у њену корист, изјавила је да је поносна на Амбер упркос пресуди. Она је, на "Инстаграму" написала да још увек стоји уз своју старију сестру.

- Јуче и данас и сутра, увек ћу бити поносна на тебе што си се заузела за себе, што си сведочила и овде у Вирџинији, и у Великој Британији, и што си била глас многих који не могу да говоре о стварима које се догађају иза затворених врата - написала је Енрикезова. - Знали смо да ће ово бити тешка битка и да су карте против нас, но устала си и проговорила без обзира на то.

Овај двојац је затворио ресторан "Варанаси" за јавност, пошто им се наводно придружило још 20 пријатеља на прослави. Оперативни директор ресторана Мухамед Хусеин рекао је да је Депов коначни рачун те вечери био око 50.000 фунти (60.000 долара).

На инстаграм-профилу ресторана налази се неколико фотографија уз натпис: "Онај о коме се тренутно највише прича на планети придружио нам се синоћ на вечери! Какво невероватно искуство са људима лишеним сујете."

Хусеин, који је био одушевљен чињеницом да Деп ужива код њих и понаша се сасвим обично, наводно је рекао да је глумац био изузетно скроман и да су разговарали у његовој приватној канцеларији. За њих то представља велику част и надају се да ће Џони поново доћи у "Варанаси".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (0)

ОКТОБАР НА ЗЛАТНОМ ПЕСКУ: Ако не желите да се опростите од лета, правац у Хургаду – чека вас сунце и топло море