ХВАЛА ГОЦИ: Певач Мирослав Илић каже да му је супруга и даље велика подршка

В. Н.

31. 05. 2022. у 22:34

НЕ желим да причам о мојој супрузи - изјавио је Мирослав Илић на питање како је реаговала његова жена на одлуку суда о утврђеном очинству над Девином Антоновићем. Касније је, међутим, био дарежљивији на речима.

ХВАЛА ГОЦИ: Певач Мирослав Илић каже да му је супруга и даље велика подршка

Фото ATA Images

- Гордана ме је подржавала 50 година, и даље ме подржава, а ја јој захваљујем на томе - рекао је фолкер, желећи да демантује гласине како се све ово негативно одразило на његов брачни живот.

Иако се Гордана Илић не оглашава, јавност и даље копка шта она мисли о целом случају. У књизи "Ово мало истине", Илићева бивша љубавница Мирјана Антоновић се, између осталог, дотакла наводног разговора са Горданом док је у последњим недељама трудноће боравила у Београду. Позвала ју је певачева жена и извређала ју је.

- А ти си та Американка? Отимачица мужева? Није ти доста што си га завела, још ћеш и дете да му родиш? Слушај ти, белосветска ф..., неће то моћи како сте ви то замислили! Ако ти родиш то дете, убићу и њега, и тебе, и Мирослава, и нашу децу, и себе на крају! - забележила је Мирјана наводне претње.

Додала је да је на фин начин покушала да јој каже да "смањи доживљај".

- Госпођо Илић, ја заиста нити могу нити желим да разговарам са вама на овај начин, јер не разумем овакав начин комуникације. Драго ми је да смо се упознале и немојте ме више никада узнемиравати, имајте обзира да сам трудница, и ви сте били два пута, тако да знам да ћете ме разумети, довиђења заувек! - интерпретирала је Антоновићева и навела како јој је позлило од тог позива, јер јој је у глави одјекивала претња за убиство нерођеног детета, а било јој је жао и Мирослава.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

УДАРИО ГРОМ У АЕРОДРОМ НИКОЛА ТЕСЛА: Обустављен саобраћај, оштећена писта, службе процењују штету

УДАРИО ГРОМ У АЕРОДРОМ НИКОЛА ТЕСЛА: Обустављен саобраћај, оштећена писта, службе процењују штету

ПОЛЕТНО слетну стазу београдског аеродрома "Никола Тесла" погодио је гром и том приликом направио оштећење, због чега су полетања и слетања авиона привремено обустављена, саопштено је са аеродрома.

27. 09. 2022. у 16:38

Коментари (0)

ПОСЛЕ ПРИЧА ДА ЈУ ЈЕ АРКАН ДОНЕО СА РАТИШТА: Тајна Цецине огрлице - огласила се ВЛАСНИЦА након више од 20 година