ДЕВИН ПОСЛЕДЊИ САЗНАО ПРЕСУДУ: Мирослав Илић најављује жалбу на одлуку о утврђеном очинству

В.Н.

28. 05. 2022. у 08:12

НАКОН што је Мирјана Антоновић објавила да је суд донео пресуду којом се потврђује да је Мирослав Илић отац њеног сина Девина, а певач штуро одговорио да о томе не жели да прича, јавност се прилично усталасала.

ДЕВИН ПОСЛЕДЊИ САЗНАО ПРЕСУДУ: Мирослав Илић најављује жалбу на одлуку о утврђеном очинству

Фото ATA Images

Певач је рекао да ће уколико је пресуда заиста таква уложити жалбу.

- Ћераћемо се ми још! Сада морам да се посветим припреми концерта - рекао је Илић.

Антоновићева је изјавила да је борба за доказивање очинства била неизмерно исцрпљујућа, у душевном, физичком и финансијском смислу, али да је коначно дошло време за славље и да се захваљује свима који су били праведни и искрени у овом мукотрпном процесу.

- Било је и разних злотвора који су вређали и провоцирали, а нису познавали ни нас ни нашу ситуацију. Многи који су знали истину су ћутали све до краја, а онда су се огласили у јавности са неким глупим коментарима - рекла је Мирјана, додајући да њихова веза није била тајна, јер је за њу знала цела естрада, па и певачева супруга Гордана.

- Нашој Лепој Брени која је била сведок на суђењу, где је тврдила да Мирослав јесте Девинов отац, свака част, била је уз нас од првог дана па до краја. Жена је храбра и одлучна. Када ти нешто каже, знаш да се можеш ослонити на то. То се зове карактер.

С друге стране, Нада Топчагић је пре доношења судске одлуке говорила да не верује да је Девин Илићев син.

Фото: АТА images

 


- Мирослав је у целој овој халабуци као прасе у њиви које сви јуре. Верујем да он није његов син. Ми смо у то време много радили заједно, чула бих нешто, а нисам - рекла је Нада, додајући да не разуме Мирјану, јер је свесно ушла у романсу са човеком за кога зна да је ожењен, а онда одлучила да роди дете.


Бивша Мирославова љубавница, која је годинама покушавала да докаже да је "славуј из Мрчајеваца" Девинов биолошки отац, каже да је њен син последњи сазнао вест о судској пресуди, јер је био на послу.


- Ради са пацијентима и морала сам да чекам погодан моменат. Кад је коначно чуо моје речи, застао је. Питала сам га да ли је срећан. Одговорио ми је да је задовољан, али да је то задовољство помешано са горчином, јер до овог никада није требало да дође. То није била његова жеља - рекла је Мирјана.


Пре него што је стигла пресуда, Девин је изјавио да је истина једна и да се од ње не може побећи.

Фото: АТА images

 


- Мени у животу више није потребан отац и захвалан сам што сам одувек имао храбру и пожртвовану мајку са живцима од челика - рекао је Девин. - У души осећам и тугу и бес, али не за себе, већ за своју мајку која је преживела и још увек преживљава веома тешке ствари. Посебно ме погађа ово његово беспотребно тужакање и намерно малтретирање. Није ни свестан да кад чиниш зло другоме, десетоструко ти се враћа. А њој се често дивим што пролази кроз живот са осмехом на лицу и у најтежим тренуцима.


Антоновићева је изјавила да онај коме се одлука не свиђа, може да поднесе тужбу, као и да њој није важно да ли ће певач прочитати пресуду, јер она зна да Илић Девина обожава, као и да му није било лако да поднесе ту жртву "самоодрицања" од сина, на коју се одлучио слушајући савете погрешних људи. 

Фото: АТА images

 

ДАЛЕКО МУ ЛЕПА КУЋА


НА Мирјанином фејсбук-профилу, људи су остављали коментаре у којима су јој честитали на победи и критиковали певача.


- Тужно је што је тако морало да се доказује нешто свето у животу, али то показује ниво свести дотичног. Честитке Мирјани и Девину, а Мирославу далеко лепа кућа. Знала си ти, а и дотични страшљивац, а сада будите поносни Девин и ти, он ти не треба. Мирослав Илић је доказао колико низак човек можеш бити и поред тога што ти је Бог подарио леп глас - само су неки од коментара на друштвеној мрежи.

КОЛЕГЕ ГА (НЕ) ОСУЂУЈУ


ЕСТРАДА није остала нема ни пре доношења ове судске одлуке, па је тако Нада Обрић осудила колегу због тога што је избегавао да уради ДНК анализе.
- Може он да буде Свети Петар, али мора да да ДНК. Ако си чист, па сто пута си дао крв на анализу. Ето шта вам говори то што Мирослав избегава анализу - рекла је Нада. - Познајем Мирослава, много смо радили заједно и не могу да верујем да је себи дозволио такву ствар и да се сада у овим годинама вуче по судовима. Све се зна, у нашој бранши свако све зна.
Зорица Марковић је, с друге стране, изјавила да са певачем никада није причала на ту тему, али да није ни чула да је икада негирао да је Девинов отац, већ је вероватно одбијао да учествује у таквом начину доказивања очинства.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

СЕДА КОСА И БОРЕ НА ЛИЦУ? Шта се десило лепој Лоли Балашевић? (ФОТО)