ЦЕЦА РЕКЛА АНАСТАСИЈИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕ: Певачица саветовала ћерку, али сви очекују веридбу

Novosti online

27. 05. 2022. у 19:24

ЦЕЦА Ражнатовић је одушевљена због тога каквог је момка изабрала њена ћерка Анастасија, али ју је саветовала да се још не венчава "јер је превише млада".

ЦЕЦА РЕКЛА АНАСТАСИЈИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕ: Певачица саветовала ћерку, али сви очекују веридбу

Фото ATA Images

Иако је одушевљена због тога каквог је момка изабрала њена наследница, фолк звезда ју је саветовала да се још не венчава "јер је превише млада".

Млада певачица се толико заљубила у фудбалера да је после само три месеца везе спремна за брак!

- Таса стално прича о Немањи! Баш се заљубила, верује да је он прави човек за њу. Често иде код њега у Шпанију и блиска је са његовом сестром, братом и мајком. Да Немања има озбиљне намере, показао је тако што је са целом својом породицом отишао у уторак да упозна Цецу! Та заједничка вечера Ражнатовића и Гудељових прошла је одлично! Цеца је чак заплакала кад је Немања поклонио својој девојци уметничку слику, на којој су она и њен покојни тата Аркан - прича добро обавештен извор и додаје да су многи очекивали да Немања баш те вечери запроси Анастасију:

- Све је било толико идилично да су неки били убеђени да ће Немања у неком тренутку клекнути и извадити прстен. То се, међутим, није десило, али сам чуо да Гудељ планира ускоро то да учини, можда већ за неколико дана кад буде отпутовао са Анастасијом на Ибицу! То луксузно путовање је његов поклон Анастасији за њен 24. рођендан.

И сама Анастасија очекује да је Немања ускоро запроси и о томе је причала са мајком, али је наишла на хладан туш!

- Није ти паметно да се удајеш тако млада! Немања је диван, не могу ниједну ружну реч да кажем о њему, али немој да журиш са браком. Треба прво да градиш каријеру, а како ћеш то успети ако живиш у Шпанији?! Имај, ћеро, своје парче хлеба, а брак ти неће побећи - открива извор шта је Цеца рекла својој ћерки.

Да Ражнатовићева не би волела да ускоро добије зета, потврдила је и њена другарица Марија Шерифовић, која је била на Тасиној рођенданској журци.

- Цеца не би волела да се Таса уда, рекла ми је то! Чини ми се да би Анастасија баш волела да буде у браку са Немањом, али Цеца сматра да јој је ћерка још млада за то - рекла је Марија!

(Информер)

БОНУС ВИДЕО - Милица Павловић у врућем издању

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

НОВА ФРИЗУРА И БОЈА КОСЕ: Анастасија одмах по доласку са Ибице посетила фризера (ФОТО)