"ЋЕРАЋЕМО СЕ ЈОШ": Мирослав Илић се поново огласио о пресуди да је Девинов отац

Новости онлајн

27. 05. 2022. у 15:16

МИРЈАНА Антоновић објавила је јуче на Фејсбуку да је суд донео пресуду у њену корист и да је потврђено да је Мирослав Илић биолошки отац њеног сина Девина.

ЋЕРАЋЕМО СЕ ЈОШ: Мирослав Илић се поново огласио о пресуди да је Девинов отац

Фото: АТА имагес

Овим поводом певач се огласио јуче, када је рекао да је шокиран. Мирослав је сада рекао да не зна како да реагује, јер пресуда му још увек није стигла, те не зна како су Мирјана и њен адвокат сазнали за то.

- Када су ме јуче новинари назвали, нисам знао шта да одговорим јер сам био шокиран. Ни мени ни мом адвокату није стигла пресуда, не знам одакле њима то, пошто још није послато адвокатима. Кад будем видео шта пише у пресуди, у складу с тим ћу реаговати - почео је Мирослав и додао да ће уложити жалбу уколико је тачно да је суд донео одлуку да је он Девинов биолошки отац.

- Ако је тако како су они изјавили, одмах ћу поднети жалбу. Што би рекао Матија Бећковић "ћераћемо се још". Идем до краја и до Апелационог суда, ако треба - рекао нам је Мирослав.

Иначе, он је ових дана заузет припремом предстојећег концерта поводом 50 година каријере, који ће одржати у децембру у Београду.

- Фокусиран сам на нове песме и концерт у Арени 10. децембра на којем ћу са својом публиком прославити 50 година каријере. Припреме су већ почеле, јер ће то бити гала концерт и то ми је тренутна преокупација - рекао нам је певач.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

НОВА ФРИЗУРА И БОЈА КОСЕ: Анастасија одмах по доласку са Ибице посетила фризера (ФОТО)