У СУЗАМА ЈЕ РЕКЛА КРАЈ: Водитељка која је малтретирала запослене се опростила од својих гледалаца

Novosti online

27. 05. 2022. у 15:06

КОМИЧАРКА Елен Деџенерис прекинула је са снимањем своје ток-шоу емисије "The Ellen Show", након 19 сезона и више од 3.000 епизода.

У СУЗАМА ЈЕ РЕКЛА КРАЈ: Водитељка која је малтретирала запослене се опростила од својих гледалаца

Foto: Printskrin Youtube

Елен се на самом почетку емисије опростила од гледалаца емотивним говором током којег се и расплакала. У говору је изнела непознате детаље из свог приватног живота и почетка каријере.

Крај емисије долази након што је неколико бивших и садашњих сарадника оптужило Елен (63) да је прошле године "неговала" токсично радно окружење и затварала очи пред малтретирањем руководилаца.

Foto: Printskrin Youtube

- Добро дошли у нашу последњу емисију! Овде сам ушла пре 19 година и тада сам рекла да је ово почетак везе, а сада кажем да ово није крај везе, више је као мала пауза, сада можете да гледате друге емисије, и ја нећу видети публику неко време. Пре 20 година када смо покушали да продамо шоу, нико није веровао да ће ово успети, не зато што је ово друга врста емисије, него што сам ја другачија. И ево нас, 20 година касније, славимо ово невероватно путовање заједно - рекла је Елен.

Водитељка Елен Деџенерис стекла је богатство које се процењује на 360 милиона долара, а њена емисија „The Ellen DeGeneres Show“ била је једна од најгледанијих ток-шоу емисија у САД. Она је јавно признала да воли исти пол и то обелоданила на насловној страни престижног часописа „Тајм“ уз реченицу „Да, ја сам геј“.

- Када смо почели шоу није било дозвољено да кажем "геј", говорила сам то код куће често, када смо имали геј доручак или геј пасту, такве ствари. Нисам могла да кажем геј или ми, јер то значи да сам са неким, засигурно нисам могла да кажем супруга, јер није било легално за геј људе да се венчају у то време, а сада константно говорим супруга - истакла је водитељка током опроштајног говора.

- Пре 25 година отказали су моју забавну емисију јер нису хтели да лезбејка буде у ударном термину једном недељно, онда сам рекла: "Бићу у току дана, сваког дана, шта мислите о томе?". Како лепо, прелепо путовање на којем смо били заједно. Ако вас је ова емисија насмејала, ако вас је подигла када сте у периоду неке врсте бола, неке врсте туге, било чега кроз шта пролазите, онда сам урадила свој посао - рекла је комичарка.

Foto: Printskrin Youtube

- Захваљујући овој платформи, успели смо да променимо животе људи. Ова емисија је заувек променила мој живот. То је највеће искуство које сам икада имала, изван моје најлуђе маште - рекла је Елен и расплакала се, а онда је заплесала "последњи пут".

БОНУС ВИДЕО:

ЏОНИ ДЕП СЕ САСТАО СА ПРЕМИЈЕРКОМ: Славни глумац на пријему код Ане Брнабић

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

РЕТКО ГА ВИЂАМО: Ана Ивановић објавила слику са оцем - уз емотивну поруку за рођендан (ФОТО)