КОЈА ЈЕ СИМБОЛИКА ДЕПОВЕ КРАВАТЕ? Шта се крије иза поклона који је славни глумац понео из Србије

Новости онлајн

26. 05. 2022. у 16:10

ГЛУМАЦ Џони Деп синоћ је још једном одушевио јавност у Србији.

КОЈА ЈЕ СИМБОЛИКА ДЕПОВЕ КРАВАТЕ? Шта се крије иза поклона који је славни глумац понео из Србије

Фото: Танјуг АП

Наиме, глумац се на суђењу са својом бившом супругом Амбер Херд појавио у оделу које је стилизовао специфичном краватом која му је поклон и успомена из Србије. 

Ову информацију на свом Инстраграм профилу поделио је Милош Биковић, који је похвалио Депа, за кога каже да је "скроман и пун поштовања према свакоме", а стављањем кравате коју је понео из Србије славни глумац је то само још једном доказао. 

Фото: Принтсцреен/Инстгарам/Биковић

Иначе, кравата коју је понео Џони Деп има специфичну симболику. Наиме, аутентична кравата је део колекције "Мозаик", са мотивима Храма Светог Саве. Цена кравате је 10.000 динара. 

Фото: Танјуг АП

- Имала сам прилике да помно пратим постављање величанственог мозаика, од првог дана радова, па коцкицу по коцкицу, слику по слику... Учествујући у овом историјском подухвату, дајући свој малецки допринос, уз помоћ сарадника и пријатеља, направили смо колекцију аутентичних фотографија безбројних детаља велелепног мозаика, почев од саме куполе па до олтарског дела. Била сам задивљена тим златним комадићима светлости, топлином боја, игром осећаја који стварају у нама - рекла је Снежана Миљковић, креаторка колекције.

Желела је да свако ко дође у Храм буде у могућности и да делић те светлости на неки начин понесе са собом. Тако је настала колекција "Мозаик" са благословом блаженопочившег патријарха Иринеја и епископа ремезијанског господина Стефана.

Први колекцију понео Биковић

- Делиће мозаика, у оригиналу, пажљиво смо пренели на природну свилу. Нашу кравату, препознајући оригиналност и поруку, први је понео Милош Биковић. Приликом последње посете глумца Србији у октобру прошле године, нашу кравату са детаљима апостолске одежде са куполе Храма даривали смо Џонију Депу, а исту му је уручио наш популарни глумац - рекла је Снежана.

Подсетимо, глумац Џони Деп и његова супруга Амбер Херд неколико недеља су на суду где воде парницу једно против другог, а сви су приметили да је на последњој парници носио кравату коју је добио током боравка у Србији.

Фото: Принтскрин/ЈутјубСелебритиИнсајдер

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)