БЕСКРАЈНО САМ ТУЖНА: Потресна порука Ане Бекуте шест месеци након смрти Милутина Мркоњића

Novosti online

23. 05. 2022. у 17:01

ДАНАС се обележава шест месеци од смрти почасног председника СПС-а Милутина Мркоњића, који је преминуо 27. новембра у 80. години.

БЕСКРАЈНО САМ ТУЖНА: Потресна порука Ане Бекуте шест месеци након смрти Милутина Мркоњића

Фото: Инстаграм

Тужним поводом огласила се и Ана Бекута.

Он је преминуо пре тачно шест месеци, а породица и пријатељи су се окупили на гробљу како би му одали шестомесечни помен. Осим што се на данашњи дан обележава пола године од његове смрти, овај датум је значајан и због тога што би данас Милутин напунио 80 година.

- Данас је Милутинов 80. рођендан. Не могу да не замишљам како би данашњи дан изгледао да је било још само мало среће и времена. Шта бих кувала, шта бих вечерас певала, били бисмо нервозни и у коју би кафану позвали све његове пријатеље. У коју кафану би могли сви да станемо? Прошло је скоро шест месеци откако је отишао и сваки је дан дуг као година.

- Не волим да патетишем, па ћу ову објаву да посветим слављењу његовог живота, његовог плодног, срећног и испуњеног живота у којем је стекао десетине пријатеља, изградио десетине мостова, учинио безброј дела љубави и човечности. И ништа од тог није учинио да би једног дана био у царству небеском, како то, можда, раде велики верници. Све добро што је учинио Милутин учинио је зато што је то било у његовој природи - не очекујући никакву награду у овом животу, а ни после њега. Бескрајно сам тужна овог дана, али сам бескрајно поносна што сам с њим делила живот, учила од њега, и како је често говорио, чинила га срећним. Најдражи мој, лети. Радуј се. Ја верујем и знам да си добио награду за свако дело љубави које си учинио - написала је Ана.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

БОНУС ВИДЕО - ПОМЕН МИЛУТИНУ МРКОЊИЋУ: Ана Бекута у црнини, породица и пријатељи дошли да одају пошту

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

Беки непожељан у Београду као Албанац, а хапшен као српски националиста