ЈА САМ КАО ЏЕЈ ЛО: Марина Висковић се упоредила са светском звездом, ево како јој је водитељ одговорио

Новости онлајн

23. 05. 2022. у 07:32

МАРИНА Висковић је истакла да воли природна издања, па да јој не представља никакав проблем да објави фотографију без шминке, као што то ради позната Џеј Ло.

ЈА САМ КАО ЏЕЈ ЛО: Марина Висковић се упоредила са светском звездом, ево како јој је водитељ одговорио

Фото: Инстаграм/marina_viskovic_official

Иако посао којим се бави подразумева да се певачица појављује скроз сређена, од стајлинга до шминке, Марина је рекла да воли природна издања.

- Не понашам се као јавна личност, на Инстаграму волим да пропагирам здрав живот, опуштена сам и не могу стварно да се монтирам за мој стори, зато што је то мој реалан дан и то делим са својом публиком и мислим да то људи воле кад је неко природан и опуштен - рекла је Марина у емисији „Звезде Гранда – Специјал”, па је додала:

- Немам ништа против, ја се дивим женама које могу да иду на штиклама цео дан и у хаљинама и да се сређују, ја не... Ја више ни фармерке не носим.

Док је објашњавала да воли здрав живот, упоредила је себе са Џенифер Лопез.

- Ако погледамо Холивуд и холивудске звезде, онда је то то, то је та кежуал варијанта, на пример Џеј Ло која је људима направила јасну слику каква је у јавности, а каква је приватно - надовезао се водитељ Синиша Медић, а певачица је онда закључила:

- Ја сам ти као Џеј Ло.

Марина је многе насмејала својим коментаром, а онда се надовезао и водитељ Воја Недељковић, који се у свом стилу нашалио.

- Ја гледам малопре ко улази у емисију, да ли је Џеј Ло или Марина Висковић - рекао је Воја.

БОНУС ВИДЕО:

Милица Павловић у врућем издању

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ВОДИТЕЉУ ПРЕМИНУЛА СУПРУГА: Отишла је моја жена и мама мог сина, оставила нас је у тмини времена