УПОЗНАЛИ СУ СЕ У АУТОБУСУ: "Био сам збуњен и стидљив дечко" - љубавна прича Жељка Васића је прави хит

Новости онлајн

22. 05. 2022. у 22:41

ЉУБАВНА прича певача Жељка Васића је прави хит. Са супругом Иваном је у складном браку већ скоро две деценије, а из њихове љубави се родило двоје деце - сина Андрију и ћерку Ленку.

УПОЗНАЛИ СУ СЕ У АУТОБУСУ: Био сам збуњен и стидљив дечко - љубавна прича Жељка Васића је прави хит

Жељко Васић, Фото В. Данилов

Жељко је животну сапутницу упознао још пре него што је био пунолетан, а њихова романтична прича је почела у аутобусу.

- Са непуних 18 година сам пронашао жену свог живота... Упознали смо се у аутобусу за Београд, она је ишла на факултет, а ја у средњу школу. Она је исто из Зајечара, али нисмо се познавали. У аутобусу је седела преко пута мене и заједно са нама је путовала екипа из Зајечара која студира, а некако смо обоје припадали тој екипи и на паузи сам је питао да ли хоће да попијемо кафу и она се насмејала и изашла из аутобуса и није ми одговорила - прича Васић и открива да је као младић био веома повучен:

- Потом смо се нашли за истим столом и тада јој нисам узео број телефона, па сам имао срећу да је видим још једном исто у аутобусу, а ни тада јој нисам узео број телефона него тек трећи пут кад сам је видео испред факултета. Био сам збуњен и стидљив дечко - испричао је Васић у емсији „Из профила”.

Иначе, Жељкова супруга Ивана је директор једне издавачке куће, врло је успешна у свом послу, али успева и да брине о деци у потпуности.

БОНУС ВИДЕО:

Милица Павловић у врућем издању

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

САЗНАЈЕМО! Вест коју је Вучић заборавио да саопшти: 100.000 људи који су добили ваучере од 5.000, добиће још 10.000 динара