НИНА СЕНИЧАР ИЗНЕНАДИЛА ПРИЗНАЊЕМ: Водила сам програм полугола, мислила сам да ће ме се родитељи одрећи

Novosti online

21. 05. 2022. у 22:37

ПОЗНАТА српска водитељка, глумица и ауторка дечије књиге “Звезда Славица” Нина Сеничар проговорила је о свом првом послу као и о првој великој плати.

НИНА СЕНИЧАР ИЗНЕНАДИЛА ПРИЗНАЊЕМ: Водила сам програм полугола, мислила сам да ће ме се родитељи одрећи

Фото Profimedia

Глумица се дотакла свог првог посла на италијанској телевизији Раи Уно и навела како је изгледало када је “гола” водила програм док су јој родитељи били у публици.

– Сећам се као да је јуче било. Почела сам да радим на италијанској телевизији и још увек сам студирала. Родитељи су тада дошли први пут да ме виде и посете. Била је додела диплома на факултету, али сам их ја пре тога водила са мном у Рим на снимање моје емисије. А знамо какве су италијанке емисије, девојке младе су полуголе и стварно је страшно. Сећам се они су тада седели у публици, док сам се ја нешто глупирала на италијанском потпуно оскудно обучена. У једном тренутку сам погледала родитеље и помислила: јао Боже они ће се мене одрећи. Међутим они су ме подржали чак и код тога – рекла је глумица.

Foto: Printscreen/RTS

 

Дотакла се и свог прве зараде од које се потпуно финансијски ослободила.

– Ја сам то радила за неки џепарац. Ја сам на том факултету имала пуну стипендију на факултету. Моја идеја је била да радим у неком кафићу да би зарадила неки џепарац.

Игром случаја сам упознала власника једне модне агенције на аеродрому и они су хтели да ураде пар пробних фотки.

Мада сам ја била тада таква да никако нисам била за манекенство и то су за мене били лузери. Они су тада врло брзо довукли мене на то снимање и у року од пар дана ја сам добила тај посао и за један дан зарадила 1.000 евра. То је за мене било нешто потпуно невероватно. Јер сам ја тада живела са 100 евра месечно као неким џепарцем. То је мени дало толику слободу. Мене је та финансијска слобода натерала да наставим са манекенством – истакла је глумица.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

Milica Pavlović u vrućem izdanju

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Беки непожељан у Београду као Албанац, а хапшен као српски националиста